- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- JavaScript topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Adobe Photoshop
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
válasz Zoleee89 #21242 üzenetére
Sziasztok,
Erre tud valaki valami megoldást?
Azóta olyannal próbálkoztam, hogy egy másik hdd-re felhúztam egy új xpenology-t és menet közben becsatlakoztattam a korábbi hdd-ket. Jelenleg a rendszer látja, de nem használt ként ismeri fel. Ha tároló készletet vagy kötetet szeretnék létrehozni, akkor törölni akarja a rajta lévő adatokat. ( korában a maghajtó2 és meghajtó3 raid1-ben volt meghajtó1-en volt a rendszer, meghajtó5 pedig a jelenlegi rendszer )
Tudnátok segíteni, hogy a korábbi frissített rendszeremről a fájlokat hogyan tudnám lementeni?
-
Protezis
őstag
válasz Zoleee89 #18699 üzenetére
Ezt az elhasználást nem értem. Tudnál linkelni valamit róla?
Én read cache-ként használok egy ekkora SSD-t, az talán megéri. Volume-ként is használhatod és akkor docker volume-ként az SSD-t használhatja a HomeAssistant, de hogy ez tartósabb lenne, azt nem hiszem. A "telepítés" sorrendje mindegy, basic volumeként hozzáadhatod bármikor a rendszerhez.
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
Topikgazda
válasz Zoleee89 #18175 üzenetére
Ha a Syno DSM-el kapcsolatban vannak kérdéseid, akkor olvasd el Borisz76 ezzel kapcsolatos írását.
Nem tudom, hogy létezik-e egy ilyen kigyűjtött oldal, ha igen akkor a Xpenology.com oldalon talán van. Ott egyébként is érdemes nézelődni.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
SutPet
aktív tag
-
SutPet
aktív tag
válasz Zoleee89 #18143 üzenetére
Frissítés mindenképp macerásabb mint gyárin, ezért van nekem is egy alap gyári(218j) az xpeno mellett.
Nekem szerencsém van a hardverrel, egy régi atomos lap intel hálókártyával így semmi extra nem kell. Frissítéseket mindig úgy tesztelem hogy lehúzom az összes vinyót, bootloadert is kicserélem és egy üres lemezre felrakom azt a verziót amit épp használok és megpróbálom upgradelni, így ha nem megy akkor csak a régi bootloader vissza, lemezek visszadug és megy minden tovább mint előtte.
Ahogy Magnat is írta a syno ddns nem megy (minden más ddns megy) illetve a fizetős csomagok. Nekem az xpenon, a plex volt a fő cél hogy kiszolgálja a családot, dockerben futtatok néha egy két dolgot, illetve másodlagos backupok mennek erre hyper backupon keresztül.
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Magnat
veterán
Szia,
igazából amit nem tudsz használni az a Syno DDNS-ese, illetve a fizetős csomagok (pl plusz kamera licensz), illetve a frissítés verziótól függően többé v kevésbé, de mindenképpen macerásabb mint Synologyn. (Ha van még más is, majd úgyis kiegészíti vki)
Én ha komoly adatokat tárolnék rajta (szerencsére nem így van, mert van gyári nasom is), akkor 20x is meggondolnék egy verzióupdate-et.[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
BullZeye
veterán
Épp most van 6.2.2-ről 6.2.3-ra váltás.
Ahogy olvasom Asrock 4105-nél, ahol kell extra.lzma használata (hálózati driver miatt), nem igazán egyszerű, mert az új verzió telepítést követően nem elérhető az eszköz.Szerencsére eddig nem volt rá szükség, de többiek talán tudják, hogy mi történik ilyenkor:
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI internet
- Escape from Tarkov
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest