Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Varázslóó #15207 üzenetére
de, hogyne... -.-"
&rew: pedig az volt. kib_szott szar ízű...
most iszom a kéket, a legszebb dobozút, számomra, és egész jó. fincsi.
bár a Monster Ripper jobban begyere. mondjuk nem ugyanaz az ízvilág a kettő, ez tény...de jó ez a lila R* itt felettem...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
na, tegnap sikerült meginnom a múltkori, tótoktól származó R* trióból a fekete, alapot... hát vmi ritka szar íze van... naggyon fos. ilyen kesernyés, nem is tudom, milyen. nagyon gány...
mondjuk én Monsteren, meg főleg Hell-en "cocializálódtam", de ez nagyon gány volt. már csak a szép kék van. remélem, h az jobb lesz.kár, mert a brand még mindig nagyon begyere...
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #15053 üzenetére
lehet, nem tudom, ti vagytok a nagy energiaital fanok
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #15049 üzenetére
jaaa, bocs, idióta vagyok, nem válasz akart lenni...
ami a "rejtett" linkemen van, arra...de akár arra is
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz kataenergia #14948 üzenetére
második mondat: na ne idegesíts, komoly? a nagybuszpályára gondolsz?
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz kataenergia #14784 üzenetére
remek kis írás lett, értékeltem is egy kettőt egy-egy tetszéssel
a narancs R* pot ilyen nyerő matricás nekem is, bár maga a csillag fekete, nem narancs, mitn a képen. a lila meg a citrom kéne még...
de nem baj, elvileg jövőre jöööön ide iiisBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #14741 üzenetére
értem...
ma kaptam spanomtól, hozta tótból. gondolom, nektek nem újdonság, de nekem az. és marha jól néznek ki. tököm tele van már a monsterrel... ez sokkal jobb
remélem jövőre tényleg forgalmazzák már...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
de jó a Shell-es
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #14697 üzenetére
sztem egy raklap szar...
mint valami sima mentes ízesített lötty...
csak a doboza tetszikBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz DJ. Ru$y #14620 üzenetére
hát úgy látszik
no jó, én azért plusz pénzért nem fogok hozatni, ráér... csak érdekel, naellenben köv hétvégén jön egy spanom, aki szlovákban dolgozik, és kiadtam neki utasításba, h tankoljon fel nekem R*-okból... nagyon tetszenek a dobozaik, remélem forgalmazni fogják valóban jövő évtől...
MaximumGame: lehet, de én kerestem és még nem találtam. de azért az egész várost nem fogom felbolygatni érte, mondom, annyira nem érdekel. csak kíváncsi vagyok.
na akkor legalább el lehet képzelni az ízét.
amúgy ja, elég idegesítő, h csak fosok vannak itthon kb. egy két kivétellel...
jöjjön már az a fszom R*[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz Bulitt #14578 üzenetére
pontosan! köszönöm
de most nem? milyen má' ez?
hülye hasonlat: mintha mondjuk a BMW-kből németben csak a típusok - mittudomén - felét, 2/3-át forgalmaznák... agyrém... kajak érdekelne az oka, elbeszélgetnék egy ezzel foglalkozó fejesükkel...figyelj, akár... nekem végülis mindegy... tudnék néha nézelődni ott is...
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14571 üzenetére
hát én sem tudom... de eléggé idegesítő.
jó, van persze nagyobb baj is a világban, de érted. ha nem lenne sehol, ok, aszondom. de, h pont itthon nem, szomszédokban meg kb mindenütt, csöppet érdekes nekem. főleg, h magyar termék, magyar gyártással...
mindegy, 1x talán...kazah juhpásztorok gec...
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14363 üzenetére
éértem.
kaphatóak itthon a shopon kívül? mert nem láttam még őket, csak itt...persze, tudom, h angolban nagy kultkóla, tesóm volt kint, sokat ivott, meg régen ugye itthon is volt, ittam is, most meg kb sehol... -.-"
tudnám, miért...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14354 üzenetére
váóóó... thx a linket
offisöl forgalmazásnak a normál boltokat gondoltam amúgy, mint ahol ugye a többi energiaitalt lehet kapni, nem webshopot
de sztem ha jön fizu, rendelek egy kettőt, köszi mégegyszer.igen, jól vetted ki, még nem ittam egyikből se, de nagyon érdekel. bejön a brand, nah
mint a Monster is, csak az már kezd kicsit sok lenni, mert h mindenhonnan az folyik kb...ha van kérdés, úgyis írok mindenképpen.
kíváncsi lennék, h am a Guettás Burn ízben eltér a normáltól? mert am nekem az se jön be fura az íze nekem. meg még drága is
mert a RB legalább jó, ha mellé drága -.-"Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14348 üzenetére
jó, hát kössz... tele vagyok a jó kapcsolatokkal...
amúgy igazad van, ovlastam, h ők hozták be ugye az egész RB-t me a mizériát EU-ba, szóval jogos, h ott van mindenféle kb...
csak meglepett, h ilyenek is vannak... R*-ra fáj a fejem nagyon, a korábban említett, tótoknál dolgozó spanom kint vett mindenfélét belőle, ő is ilyen spéci dobozokat/energy drinkeket gyűjt, mint én, és megtetszettek. meg tán finomak is...
szal kíváncsian várom a R*... Guettásat meg nem tudom, h hozassak-e...
amúgy szép gyűjtemény
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14291 üzenetére
Aaz igeen... nagyon komoly... jartal kint? Eleg kemeny, h ott meg ilyen verziok vannak... lehalok
Amugy sziasztok! felelmetes, h ilyen topik is van... nem gondoltam volna...
De jokat olvastam az uccso par oldalon.Szal ha nem gond, en is megosztok:
kedvencem (bar ritkan iszok energiaitalt, mert lof-szt nem hatnak nekem, volt, mikor bealudtam konkreatan tole) a normal es a red Hell, illetve a Red Bull, csak azt ritkan veszek, mert draga. Esetleg neha meg zold Monster.Ami erdekelne, az pl a Rockstar, marha jo brand, haverom dolgozik kint totoknal, ott kaphato. Erdekes modon ebben a f-szom orszagban meg nem... -_-" de erdekes, h akkor miert volt rajta magyar duma is?
ez vhogy nem allt ossze. Meg h mi a rakert nem lehet itthon forgalmazni...Na mindegy, ma is tanultam. Remelem nem zavartam nagyon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.