Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz oriic #60844 üzenetére

    Én nem hallgatok rádiós műsorokat, mert nekem mind egyforma celeb retek, az agyam zsibbad tőlük.

    Tiltás meg dohánybolt esélytelen, az életkoros korlát meg az extra adó ami esélyes. Megcsinálják vele ugyanazt, mint a cigivel 500-ról 1500-ra. A cigi meg az alkohol után az energiaital talán a harmadik legkelendőbb, nem alap élelmiszer, várható volt rá fognak cuppanni, hát mi adómennyország ez már. :K
    A nép viszont ugyanúgy veszi, úgyhogy egyértelmű mi a célja. Politikusból vannak, nehogy azt higgye bárki nem csinálná ugyanezt más is, abban a pillanatban hogy meglátja a lehetőséget benne.

    Ha feltolják az árát legalább lesz értelme a koffeinmentes Hellnek, ha az ára annak jóval olcsóbb lesz. :DDD Meg amúgy a gyártók nem fognak szó nélkül hagyni ekkora piacot, megint ellepik majd a törvényen áteső termékek, a herélt koffeines, herélt cukros valamik.

    Pont láttam a Lidlben tegnap a Breezer nevű narancsos löttyöt 1000 Ft a 330-as. Gondolom ez a Bacardi cucca csak nincs rajta a logójuk, talán külön brand lett nekik. Raktam is vissza, mint a huzat. Veszi azt egyáltalán valaki ennyiért? :W Én a Le Coq-ot szoktam 450-ért, de már az is mocsok drága.

    Vásárolj kutyát tenyésztőtől!

Új hozzászólás Aktív témák