- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
8 SSID? Miért? Szereted szivatni magad?
Az okos eszközökről annyit, hogy általában azért “nem szeretik” az “összevont” frekvenciájú hálózatokat, mert az adott okos eszközök regisztrációkor, beállításkor MAC cím vagy BSSID alapján keresik a hálózatot és általában a telefon 5 GHz-en van és annak a MAC címét próbálja beállítani, de mivel azt a frekvenciát nem is ismeri az eszköz, ezért nem is találja és sikertelen lesz a beállítás.Ha már sikerült beállítani, akkor nyugodtan mehet egy hálózati néven újra, jól fog működni. Elegendő az eszköz beállításakor külön választani a frekvenciákat. Hiszen hiába az egyetlen SSID (WiFi név), a BSSID-ja a frekvenciáknak (vagyis a frekvenciák MAC címe) nem lesz egyforma akkor sem.
Sőt! Ha leleményes vagy, akkor még az eszköz beállításakor sem kell külön választani: ha messzebb mész a WiFi AP-től annyira, hogy már csak 2.4 GHz-re csatlakozzon a telefonod, akkor sikeres lesz a beállítás. Legalábbis nekem így működött, mert lusta voltam állítgatni arra a kis időre.
-
Songoman
aktív tag
Igen, jól érted. Csak összevonva lehet. De van még jobb is. A klímák és okoskannektorok miatt szedtem őket szét korábban. Most a 3. mesh hozzárakásához összraktam a 2.4G-t és az 5G-t. Ezt követően nem szedtem szét, mégis működik a Gree klíma és a BlitzWolf okoskonnektor is.
Mondjuk örülök neki, de nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- VoIP telefonálás
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest