Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Karavik

veterán

válasz akaaka #222 üzenetére

Köszi szépen!

Xiaomi 14-hez képest változások:

- Hang: Teltebb hangzás saját hangszóróján ugyanazokkal a beállításokkal.
    - Home screen: Van több kezdőképernyő elrendezés: 4x6, 4x7, 5x9
    - Lock screen/home screen: Van dinamikus rendszer háttérkép lehetőségek
    - Kamera UI: Van dinamikus felvételek lehetőség
    - Kamera UI: Van mozgásrögzítás kapcsoló 1 érintésre
    - Kamera UI: Van 1 koppintással képernyőkép készítés lehetőség
    - Kamera UI: Jobb zoom lehetőségek 1 klikkre: 0,6x, 1x, 2x, 2,6x, 5x
    - Hálózat: 2G mobilhálózat kikapcsolható (végre)
    - eSIM: Egyszerre két eSIM használata >> tesztelve így használom már (Yettel+Telekom)
    - eSIM: eSIM átvétele másik eszközről (szolgáltatói támogatás is kell) Telekommal működik, ahogy rányomtam az átvételre és felodottam a másik telóm (Xiaomi 14) egyből meg is jelent ott a QR kód.
    - Ujjlenyomat: Ultrahangos ujjlenyomat olvasó pozíciója feljebb került a kijelzőn, kényelmesebb, de szokatlan még.
    - Akku/töltés: Akkumulátor védelem Töltés 80%-nál megállítható
    - Akku/töltés: Van akkumulátorállapot mérése és kijelzése
    - Akku/töltés: Van töltési ciklusok számolása és kijelzése
    - Akku/töltés: Van hIdegálló-képesség mód
    - Kijelző: Van DC Dimming fixen bekapcsolva
    - Kijelző: Tekintet észlelése lehetőség beállítások főmenübe került Aktív vizuális észlelés néven
    - Control center: Zseblámpa hosszan nyomva gesztusra funkció hozzáadva
    - Rendszer: Nincs MI VIdeo app egyáltalán (végre)
    - Rendszer: Game Center app parancsikonja eltávolítható a home screen-ről (végre)
    - Rendszer: Kevesebb reklám/hirdetés/ajánlás. Csak az Mi Böngészőben találtam app ikon méretű ajánlást. Ezen kívül reklámmentessé tudtam tenni mindenhol!
    - Rendszer: Bekarikázással keresés Ai beállítások főmenübe került (kikapcsolható)
    - Rendszer: Van Xiaomi Hyper Ai funkció
    - Rendszer: Van új kikapcsolás vagy újraindítás lehetőség power+ hang fel kombóra

Én nagyon megszerettem, bár a X14-et is bírtam, de a X15-el nagyjából minden igényem kielégítve, legalábbis eddig nincs hiányérzetem!

Megjegyzés:

Xiaomi 15 -ön már újabb HyperOS 2.0.102.0.VOCEUXM fut, míg Xiaomi 14-en régebbi HyperOS 2.0.6.0.VNCEUXM fut, így lehet, hogy a ROM miatt is van ez a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák