Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz misimagaki #2900 üzenetére
Nekem nem levegős, sőt ez az egyetlen fólia, ami ezen a készüléken jó, ali-n még nem sikerült jót találnom. Ha nagyon szőrszál hasogató akarok lenni, akkor 1 hajszálnyin végig van egy kis széle, de nem ezt nevezném levegősnek, szoktam is takarítani, most mellékelem a képet, neked hogy néz ki?
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
MODERÁTOR
válasz misimagaki #2900 üzenetére
Sajnos, az üvegfóliát eleve "könnyű" levegősen feltenni, vagy idővel lesz olyan az izzadságtól. Ez meg azokon belül is olcsó, túl sokat nem szabad tőle várni.
Xiaomi 13T
-
Joc24
tag
válasz misimagaki #2031 üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű bootloadert kell nyitni hozzá.
-
ztoldy
senior tag
válasz misimagaki #953 üzenetére
Ez bármilyen eszköznél jelentkezhet. Pl. nálam volt laptopnál is ilyen még régen, amikor nem 5Ghz-es frekvenciát használtam WiFi-hez és a BT fülest nem volt képes kiszolgálni a gép a 2,4Ghz WiFi mellett. De korábbi mobilomnál is emlékszem ilyen esetre.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
ztoldy
senior tag
válasz misimagaki #948 üzenetére
2.4Ghz vagy 5Ghz-es sávot használod? A 2.4-es össze tud akadni BT fülessel az azonos sávszélesség miatt, bár erről nem írtál, hogy használsz-e ilyet.
-
M0RGI
őstag
válasz misimagaki #763 üzenetére
Én kérdeztem, de közben megtaláltam. Azért köszönöm!
#760Ferenczi Áko: mit szeretnél változtatni rajtuk? Szerintem nem lehet testre szabni, sem eltűntetni.
-
kovimark05
friss újonc
válasz misimagaki #666 üzenetére
Igen, wifin érkezik, de nem wifin érkezőnél ugyan úgy nagy a késleltetés.
-
fogselyem
aktív tag
válasz misimagaki #399 üzenetére
Ez a 11T szerianal is igy van, hogy bekapcsolt bluetoothtal a 2,4 GHzes WiFi sebessege drasztikusan belassult.
Vki vhol a WiFi bluetooth antenna sporolasarol irt, hogy a ket eszkoz hasznalja? ugyan azt az antennat.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
osonte
őstag
válasz misimagaki #359 üzenetére
Az Emagos ha igaz a kép, az nem a gyári. Onnan lehet még tudni, hogy gyári, ha semmi mással nem működik, csak Xiaomi telefonnal. Ami megy mással is, az nem a gyári megoldás, hanem egy külön kis DAC van benne.
-
ztoldy
senior tag
válasz misimagaki #355 üzenetére
Xiaomi 12 lite-hoz mi ilyet vettünk korrában: [link] ezzel működik a fülhallgató. Hozzászólásokban többször előfordul, hogy azt írják egyes átalakítóknál, hogy nem működik a fülhallgató, de ennek nem tudom mennyi a valóságalapja, mert én BT füleseket használok csak.
-
osonte
őstag
válasz misimagaki #355 üzenetére
Az a baj, hogy én is rendeltem itthon és ráadásul valami Xiaomi boltból, ahol gyáriként volt említve az adapter, megjött, működött, de csomagolás nélkül és a hangerő pedig sokszor hullámzik rajta. Szerintem sok a hamisítvány, egymás mellé téve meg sem lehet állapítani semmi különbséget, ezért rendeltem Angliából a másodikat, mert ott a hozzászólások alapján eredetinek tűnt és be is jött, mert ennek van csoagolása és a hangja is hibátlan. Amúgy szerintem nem direkt árulnak hamisítványt, sokszor az eladó sem tudja. Az a PCX-es is bármi lehet, nem ismerem.
-
osonte
őstag
válasz misimagaki #333 üzenetére
Küldöm a linket: [link] .
A posta még 300-400 Ft-al lehúz... azt kalkuláld bele.Nincs mit, ez természetes.
-
osonte
őstag
válasz misimagaki #322 üzenetére
Igen, a gyárival minden audio menü elérhető: [link] .
Esetleg ha kell link, akkor meg tudom keresni az eBay-en.
[ Szerkesztve ]
-
Füleske
addikt
válasz misimagaki #281 üzenetére
Nálam a Brave most is lejátsza lezárt képernyővel a Youtube videókat. Verzió: 1.59.224 (legújabb). Nem az van, hogy a beállításokban nem állítottad be a "lejátszás a háttérben" - t az új telefonodon?
-
varmi2
nagyúr
válasz misimagaki #194 üzenetére
Ez nem ad képet usb-n.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest