- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
válasz
Viktor0610 #5275 üzenetére
nem, Zepp-et használok.
-
-
csaba17
senior tag
válasz
csaba17 #5209 üzenetére
sziasztok!
nálatok ilyen random újraindulások nem szoktak előfordulni?(semmi pinkódot, jelszót stb nem kér) hyper os 2.0.102.0-án van a mobil, ma megint restartola magát, de csak abból láttam, hogy az időkép widget szürke volt amikor feloldottam a kijelzőt.
neten keresgélve másoknál is előfordul a hiba hypes os alatt, meg hogy a xiaomi majd javítja, javította, utóbbit én még nem tapasztaltam... -
nasinas
tag
válasz
Viktor0610 #5259 üzenetére
Köszi. Tényleg ott volt.
-
ToBeY
nagyúr
lefényképeztem a billentyűzetemet (igen,hót mocskos meg kéne mosnom...
)
Nincs touch fókusz csak közel tettem a billentyűzethez a telefont és jól látszik a F-V-G környéke full éles,viszont J-K -W-S full homály pl... [kép]
Na ez az én problémám auto móddal,és nem mindig van időm vagy kedvem szarozni a pro moddal! -
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5258 üzenetére
Hát a mostani fotót nem teszem ki mert túl személyes...
De megpróbálok fotózni valami hosszúkás dolgot közelről és akkor előjön amiről beszélek,hogy csak egy pontban éles a kép,ha auto mode-ban közelről fotózok.(Az S10 valamennyire okos volt és váltott kamerát anno...) -
-
-
nasinas
tag
Kedves Hozzáértők !
Kérdésem lenne: miért van az, hogy az eddig szépen működő Mekis app gombja eltűnt a telóról, de nem véletlen törlés miatt, mert hiába akarom újra telepíteni a Google Play-ről azt írja hogy már telepítve van és csak a megnyitást kínálja fel. És úgy meg működik, rendeltem is vele kaját a mekiben ma és ki is hozták az asztalhoz. Az alkalmazások között sem találom a telón, de az értesítések beállításánál hozza a programot. Letöröltem, restart , újra feltettem de továbbra sem jelenik meg sem az Alkalmazások listáján , sem a gombja amiről indítani tudnám. Viszont működik ha a megnyitásra nyomok, most is.
Köszi a válaszokat. -
ToBeY
nagyúr
Már többször belefutottam abba a problémába amikor fotózok autó módban,hogy a kép közepe tüéles,de a szélein full homályos!És most már akarom tudni mit b@szok el vagy a telefon sz*r esetleg?
Csak hogy több fotóm ne menjen a kukába e miatt mert most elég bosszús vagyok,hogy egy fontos kép kukás lett...
-
dlaj
őstag
válasz
Viktor0610 #5240 üzenetére
Lehet, megpróbálok újabb verziókat beszerezni abból ami fontos.
Köszönöm. -
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnék pc-ről file-kat küldeni telefonra wifi-n keresztül?
-
-
dlaj
őstag
Sziasztok! 13T Pro-m van és az utóbbi időben, talán a HOS 2-ota nem maradnak memóriában egyes alkalmazások. Akkumulátor kímélő mód ki van kapcsolva, az alkalmazás váltóban "le van lakatolva" és az automatikus újraindítás is be van kapcsolva.
Szerintetek mit csináljak még ahhoz, hogy ne lője ki a memóriából? -
david_97
senior tag
Van itt valaki aki használja a patreon-os xiaomi eu romot? Megéri?
-
válasz
Tomasz0119 #5236 üzenetére
Igazad van, úgy kellett volna írjam, hogy 3 havonta vállalja a frissek leküldését.
Hogy aztán ebből mi valósul meg...
-
Tomasz0119
lelkes újonc
válasz
Viktor0610 #5234 üzenetére
Elméletben 3 havonta, gyakorlatban eléggé változatos a dolog, hogy ki mikor kap, vannak kilengések erre is arra is. Nekem volt olyan, hogy 4-5 hónap telt el 2 frissítés között, volt akinek fél év, sőt olyan is, akinek 8-9 hónap is... De olyan is előfordult, hogy szűk 2 hónap alatt 3 is jött. 😀 Szóval tényleg változatos, de annak mindenképp örülhetünk, hogy amit kapunk, az nem cseszi el a telefont. A Samsung most rendesen magáévá tette a "Jó munkához idő kell, a sz*r-hoz még több." mondást. Ehhez képest teljesen rendben van a Xiaomi. 🙂
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5234 üzenetére
Hát ezt nem tudtam.Azt hittem havonta jönnek a security patch-ek mint a többi telefonnál
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tomasz0119 #5232 üzenetére
Jaj tényleg nagyon durva amit művelnek frissítések terén.Még csak most olvastam nem rég,hogy s24ultrára kezdenek megérkezni az Android 15 frissítések...
Én meg megkaptam December közepén/végén.
Igaz,azóta kb egy security patch jött -
Tomasz0119
lelkes újonc
Nem vagyok kárörvendő, de most elnézve, ami a Samsung-nál folyik, már nem is vagyok annyira elégedetlen a Xiaomi frissítések / nem frissítések kapcsán. Azért ez nagy baki a koreaiaktól, hogy még csak most adták ki az android 15-ös frissítésüket és a problémák miatt le is kellett állítani... A Xiaomi-nál ami jön, még ha nem is látni drasztikus változásokat, legalább nem teszi használhatatlanná a telefonokat.
-
david_97
senior tag
Ai funkciókat ez a telefon már nem fog kapni? Hiába kapcsoltam be a hyperos ai engine-t semmi nincs(arról ne is beszéljünk hogy a beállításokban hogy el van dugva) . Nincs circle to search, sem ai fotó szerkesztés. Úgy nagyjából semmi. Xiaomi ahelyett hogy sz@rja ki a telókat minden hónapban, inkább javíthatna a szoftveres élményen, mert ez így egy hulladék ahogy van. Nem hiába van annyi eladó 13 széria, meg úgy általánosan xiaomi itt aprón... Rengetegen megbánják a vételt úgy látom.
-
babhun
aktív tag
Megszűnt a videók laggolása a Facebook appban. Észrevettétek? 🙂😛
-
szemy94
senior tag
Nekem inkább olyan baj van vele, hogy véletlenszerű érintéseket generál a telefon, ha töltőre rakom, több kábellel, több töltővel tesztelve (fejlesztőiben bekapcsoltam a koppintások megjelenését, hogy biztos legyek a dolgomban, kb minden telefonomnál beszoktam). Szerintetek ráfogják mondjuk az üveg fóliára, vagy ténylegesen csinálnak vele valamit? Lehet a töltő, vagy az érintőfelület is a ludas.
Esetleg még bemondom, hogy gyengült az üzemidő cserélnek benne egy akksit is? Samsungnál cserélték anno, nem tudom itt mennyire kekeckednek, bár másfél éves az akksi, Samsung-nál 1 éven belül cserélték 1x akksit anno.
Most tudom nélkülözni a telefont, mert kihoztam egy A56-ot 0ft-ért, így nem bánom, ha oda lesz, amúgy Yettel-be viszem, onnan gondolom Budapest, TMX.(akikről viszont sok jót nem hallani, rosszat annál inkább)
-
ToBeY
nagyúr
Mi a fene a xiaomi hyper ai engine Update? Most jött app frissítésnél 160mb korüli volt.
-
ToBeY
nagyúr
Jöhetne már 13tpro-ra is valami update lassan...
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
az utóbbi 1-másfél hónapban kétszer is előfordult, hogy a telefon(pro) újraindult.
ma is irodában az asztalon volt, egyszer felvillant a kijelző, feloldottam és pl az időkép widget szürke volt, akkor töltötte be.
a beállítások/részletes információk és adatok/állapotnál láttam, hogy épp 1 perc az üzemidő.
hyperos nélkül egyszer sem történt ilyen, hónapokig nem indítottam újra és ez magától sem történt meg.
ezek az újraindítások is olyanok, hogy semmiféle pinkódok nem kér, egyszerűen restartolja magát.másnál is előfordul hasonló?
esetleg mobilon meg lehet nézni mindenféle bütykölés nélkül valami logot?*próbáltam címszavakra kereseni a topicban de érdemi találatot nem adott.
-
Pocak89
senior tag
Csoda történt! 13T global beragadt OS1.0.10.0.UMFMIXM rommal, tegnap is próbálgattam manuálisan rename frissítéssel sikertelenül. Erre most mondom rányomok a frissítés ellenőrzésére és bedobta!
Igaz nem a legfrissebb 2.0.3-at, hanem a 2.0.2-t de ez is vmi
Indonéz régió amúgy.
-
Doky1988
senior tag
válasz
-Mosquito- #5203 üzenetére
Gyári kábellel is ezt csinálja.
-
-
keke69
őstag
Ma éjjel frissült 13T Magyar régión 2.0.103.0 VMFEUXM
-
Doky1988
senior tag
válasz
-Mosquito- #5199 üzenetére
Kb 6 féle kábellel és töltővel néztem, mindnél pont ugyanaz a hiba. Csak egyik oldalával tölt. Az aljzat patika, nem szöszös.
Szóval sajnos panel hiba.Kb 1 év 5 hónapos telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest