- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
Nekem inkább olyan baj van vele, hogy véletlenszerű érintéseket generál a telefon, ha töltőre rakom, több kábellel, több töltővel tesztelve (fejlesztőiben bekapcsoltam a koppintások megjelenését, hogy biztos legyek a dolgomban, kb minden telefonomnál beszoktam). Szerintetek ráfogják mondjuk az üveg fóliára, vagy ténylegesen csinálnak vele valamit? Lehet a töltő, vagy az érintőfelület is a ludas.
Esetleg még bemondom, hogy gyengült az üzemidő cserélnek benne egy akksit is? Samsungnál cserélték anno, nem tudom itt mennyire kekeckednek, bár másfél éves az akksi, Samsung-nál 1 éven belül cserélték 1x akksit anno.
Most tudom nélkülözni a telefont, mert kihoztam egy A56-ot 0ft-ért, így nem bánom, ha oda lesz, amúgy Yettel-be viszem, onnan gondolom Budapest, TMX.(akikről viszont sok jót nem hallani, rosszat annál inkább)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest