-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Bad Pritt #80620 üzenetére
Egyetértek, én is előszedtem boxon a DA sorozatot is és újra átéltem azt a csodát, amit először anno. Igaz, nekem a DE Inquisition is nagyon bejön, pedig sokan azt nem nézik semmibe. Az, hogy vagy tíz óra játék után jösz rá, hogy az igazi játék még csak most fog kezdődni, eddig csak betanuló voltál, mindent visz abban a pillanatban.
Valahogy a KotOR nekem elég volt egyszer, a Jade Empire meg teljesen kimaradt, de ránézek valamikor arra is. Meg a KotOR-ra is, hisz eltelt egy jó évtized azóta, biztos megváltoztam közben én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest