Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem vagyok egyik tábornak sem a fanja, csak van egy xboxom oszt cső. én csak multiplatformokkal játszom ( nem szándékosan) szóval az exkluzivitás teljesen hidegen hagy, nem is értem hogy miért lehet ez alapján megítélni a konzol minőségét. Engem inkább az ilyen dolgokkal vesznek meg nagyon. Így lesz plusz kontrollerem, meg játszhatok pár régi játékot ami nagyon tetszik
Most először megengedhetném magamnak hogy akár első naposan is megvegyem a gépet. De ha akkora ugrás lesz esztétikailag mint szokott lenni , tehát FAT -> slim akkor inkább várnom kéne. Arra viszont nem emlékszem kb mennyi idő mulva szokott jönni a javított kiadás? Mi volt 360 és one esetében az eltelt idő?
-
l.skywalker
Topikgazda
Concept de ott van:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
nagyúr
-
boost
addikt
válasz bulikavagyok #708 üzenetére
Ilyen gépek kezdéskor sosem jönnek. Csak az alapmodell. Majd ha a fanatikusok megvették az alapmodellt, jönnek a speckó kiadások.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #704 üzenetére
Miért homorú a teteje amúgy? Nincs vele bajom, csak nem értem
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz l.skywalker #712 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #714 üzenetére
Úgy fog fújni, hogy lebegni fog a labda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #711 üzenetére
FAT esetében nagyon sok idő múlva jött az első egyedi festésű. Talán 2015 szeptemberében.
S augusztusban jelent meg, de már októberben kijött az első csicsás bundle.
X-hez ha a SE-t nem nézzük akkor a Gears5 volt az első. Majd 2 év...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #712 üzenetére
Meg amúgy sem lehet túlöntözni, mert lefolyik a rácson a víz.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz l.skywalker #717 üzenetére
Jaja, de a One rajta több sebből vérzett. Most nagyobb nyomulásra számítok, ami miatt nem elképzelhetetlen egy ehhez hasonló "extrém" day-1 kiadás sem. Majd meglátjuk.
Plusz ha a startra nem dobnak be egy limitált Halo gépet, akkor később mikor? Nem tudom, h mikor lesz a köv. Halo megjelenés!?[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #699 üzenetére
Engem egy ilyen csomag mar csak azert is erdekelne,hogy eladjam belole a kodokat.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #725 üzenetére
Jók ezek a conceptek., de ez a pink nem jön be.
Gears 4-esS szebb volt
Úgy értem dínós[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ez mondjuk nagyon bejövős!
bulikavagyok Szerintem ha kijön elég sokáig tartani fogja az árát. A One X is nagyon sokáig 165e volt mindenhol. Aztán tavaly esett be először ebbe a 120+ ársavba BF-kor ha jól emlékszek.
-
Hunt3r22
őstag
Ilyen jöhetne Day1... de sajnos sem 360 / One megjelenésekor nem jelent meg hasonló bundle gép.
Xr
-
Baltazár123
senior tag
válasz AMD Power #729 üzenetére
Nagyban függ attól, hogy a sanyi milyen áron jön ki. Érdekes egyébként, hogy az emberek szépen hozzászoknak a magasabb árszintekhez. A fat gépet 150-ért vettem az elején kinectel és a tényleges inflációval (nem a hivatalossal) korrigálva szerintem kb a 180e körül lenne mai áron. Azt mondják a jól értesültek, hogy a Series X is kb 180-200 körül megvehető lesz az elején is.
Én filóztam ezen sokat, hogy vegyek-e most egy XoX-t és azzal kihúzni amíg nem jön a ráncfelvarrás az új genre, de aztán úgy vagyok vele, hogy megveszem inkább az újat. Akármilyen barátságos áron is kapom meg az XoX-t, azon garantáltan lenne egy méretes veszteségem, úgyhogy inkább elengedtem. Van még egy csomó játékom, amit az alap XO-n be tudok fejezni, elleszek vele. Adok egy kis időt a tesztelőknek, hogy kipróbálják a Series X-t mert ha mégis valami gány van vele, az hamar kiderül és javítják. Szerintem 2021-ben BF-kor bezsákolok egyet, de nálam még mindig erős kérdés a hely. Kaptam pár ötletet asztalos ismerőstől, úgy néz ki lesz a hely gondra megoldás. Elfektetve nem akarom használni, bármennyire is állítja az MS, hogy lehet. Egyrészt tutira ki kéne hagyni akkor oldalra 30-50cm helyet, másrészt a designról ordít, hogy ezt állitva kell használni a legjobb hatásfok érdekében. Kicsit meg kell faragni hozzá a bútort, de egy jó asztalos megoldja nekem. -
AMD Power
titán
válasz Baltazár123 #731 üzenetére
Az biztos,hogy a racionalitas nem azt mondja,hogy az elso nap meg kell venni. Ha nem is az ar miatt,az kevesbe erdekel, inkabb az miatt,hogy az elso szeriak/kiadasok szinte soha semmibol nem "jok". Maga az elhelyezes is kenyes kerdes lesz, foleg ha fekve nem ajanlatos majd hasznalni.
-
nagyúr
válasz AMD Power #732 üzenetére
Van amikor meg pont az első széria a jó, és utána elkezdik kispórolni a dolgokat ahogy több a tapasztalat a gyártásban, és látszik mi lett "túltervezve" (meg persze nyilván van ami alul).
Főleg ha túlméretezik/tervezik az első szériát... kérdés hogy a MS mennyire megy majd biztosra az első széria minőségénél.Nekem amúgy a játékokon múlik majd megveszem e egyből, ha lesz olyan cím 1-2 ami a kiadáskor vagy azután pár hónappal jön és érdekel "must have szinten", akkor veszek egyből... ha nem, akkor kivárok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
NoOne1976
őstag
válasz FollowTheORI #734 üzenetére
Mondjuk egy Halo vagy Forza 8 bundlet el tudnék képzelni.
-
nagyúr
válasz NoOne1976 #735 üzenetére
A forza engem annyira nem hoz lázba... a Halo igen... meg mondjuk a Hellblade 2 így együtt jönne, mint nyitócím, akkor nem kérdés.
Ha csak a Halo jön ami érdekel, akkor azért nem fogok megszakadni hogy kifizessem a kezdeti prémium felárat.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
NoOne1976
őstag
válasz FollowTheORI #736 üzenetére
Tényleg, mennyi lehet a kezdeti prémium felár?
Valaki emlékszik arra, hogy mikor kijött az XO mennyibe került, majd rá egy évre hogyan változott az ár? -
nagyúr
válasz NoOne1976 #737 üzenetére
Ez majd a kereskedőkön meg a hype-on múlik majd...
A One S pl 299USD volt és 100-120 ezer körül nyitott... és kb fél-egy év alatt állt be a 70-90 ezres "valós" sávjába.
Meg persze nagy kérdés lesz e hivatalos magyar ár, a magyar MS forgalmazásában.
Ha szerencsénk van, akkor, mint az X esetén is volt (164 ezer), lesz hivatalos ár, és a fölé talán nem mennek majd.Itt most nem ez a lényeg, hogy hogyan jön ki az US árból a magyar, hanem hogy milyen szinten nyitott és onnan hova esett.
Már csak azért sem releváns, mert ma már teljesen más árfolyamok vannak pl.
Pl most visszadrágult a One S is forintban.Az biztos hogy önmagában az árat nézve, drága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #744 üzenetére
299$ az nettó. Erre itthon ràjön a tréfa meg kereskedői haszon.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Van ez így a Ps4 esetében vannak ilyen apró spórolások, ott például az újabb szériák esetében a konzoloknál már csavarok nélküli összeillesztéseket is használnak.
Ez mondjuk az átlagfelhasználókat nem érinti, de aki pl pasztázni akarja a konzolt később már igen...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #744 üzenetére
Kereskedőkön nem múlik, mivel minden árat az MS és a SONY határoz meg. Amennyiben nem az ő általuk megadott áron értékesítesz az minden esetben szankciókat von maga után. Ajánlott fogy ártól azok tudnak csak eltérni akik szürke importos gépeket árulnak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
AMD Power
titán
Lehet. A One X az elso szerikbol csomo hangos es "zorgos" volt. Ez az ujabbknal pl nem jellemzo. De en bizok az MS-ben. :)
l.skywalker Ne is mond. Csak magamat alltatom.... rohadtul elso napon megveszem!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt a "minden árat az MS és a SONY határoz meg" egy videóban is kihangsúlyozhatnád.
Esküszöm pár fórumot olvasónak nagyon hasznos információ lenne.
Nekem sose hiszik el. So-se!
-
nagyúr
Elméletileg... mert amúgy ilyet versenyjogilag nem lehet csinálni, főleg az EU-ban.
Úgy elkaszálnák a Sony-t meg az MS-t, hogy csak na...
Az ajánlott fogyasztói ár nevében nem véletlen van az ajánlott szó.Szóval, de ... a kereskedőn múlik minden.
Az más kérdés, hogy ha van ilyen központi ár, amit neadjisten még reklámoznak is, akkor nehéz főlé menni... de lehetnek szituk amikor működhet, pl ha nagy a hype és a kereslet.
Ahogy írtam is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest