Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12303 üzenetére
Hát... így köszöntem be a PS4 topikba anno: [link] Elég válasznak, vagy részletezzem?
(X360-am volt, akkor át akartam térni konzolra, de annyira nem jött be, hogy csak jobban megutáltam. )
Csak a Pc létezett. De én kompetitíven CS-ztem, Quakeztem, komolyabban WoW-oztam, Dota2-eztem. Aztán jött a gyerek, és a komolyabb játék ment. Aztán mi marad olyankor PC-n?! A PUBG, Fortnite, meg a Sims Szóval semmi. Így pont jókor talált be oriic a "visszautasíthatatlan ajánlattal". A többi meg le van írva, a "Miért vegyél PS4-et" írásomban logout-on. Ő hibája az egész.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RudY
addikt
A világ nem változik, de a Micro olyan jól tolja, hogy csábító tud lenni. ahogy a Sony is. Új címek közül egyik se fogott meg igazán, de a Bugsnax olyan szürreálisan aberállt, hogy kénytelen leszek behúzni, jó hogy kijön még PS4-re is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fun fact:
Kerdezd meg kitol vette elso PS4-et.
PC miatt amugy is szivom veret idonkent
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest