-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz InterFox #11490 üzenetére
Legyen folyamatos, és ne ugráljon össze vissza. Nagyon nem mind1, hogy fix 30FPS, vagy lemegy 20-25-re is.
Igenis elvárnám 2014-ben, ha már nem kevés pénzt rááldoztam.
Ne verd a fejed falba, mert megsérülsz.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
zeus90
aktív tag
válasz InterFox #11499 üzenetére
Na jó, de nem mindegy, hogy 30 fps-en kapsz egy 15-20 fps droppot vagy 60-on.
Az biztos, hogy folyamatos a 30 is, de pl BF4-ben is multiban, amikor összedől 1-2 épület néha szoktak problémák lenni.legiaap - Szerintem ne add fel egyik játékot se. Mások már hónapok óta játszanak vele, csukott szemmel ismerik a pályákat. Bár nekem nincs meg a Forza, de biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva már sokkal jobban fog menni.
Saját tapasztalat alapján nekem volt kb 1 hónap bf4-ben, mire elkezdtem élvezni a játékot (első konzol, sose játszottam kontrollerrel fps-t) és ha nem digitálisan veszem meg, már lehet rég eladtam volna
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Látom nem értjük egymást, de fentebb már leírták a lényeget, amit én is.
Egyébként sem értem, téged miért zavar, hogy engem zavar.
Az első hozzászólásodhoz még annyit, senki nem írta a 60 FPS-t.
Téma itt részemről lezárva.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
boost
addikt
Interfox, nem is fogod youtube videókon keresztül megkülönböztetni a 30 és a 60 fps-t, mert youtube mindent 30-ra konvertál. Az, hogy eddig sose volt 30 fps konzol, sem igaz, mert nagyon sok játék volt 60 fps, főleg a lövöldözős, és autós játékok pl PS3-on. COD, BF, GT, és társai. De pl a legtöbb Wii-s firstparty cím is mind 60fps volt, hogy gördülékeny legyen a játék. Ha szeretnéld látni a különbséget 30 és 60 fps között, akkor nézdd meg ezt:
[link] Sokkal tisztábban látod a környezetet 60fps-el, ha közben mozog a kép. Pl ha egy FPS-el játszol, futsz, és célzol közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest