- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Ubuntu Linux
- Windows 11
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson #24454 üzenetére
Nálam nem mennek az uplay szerverek atm. Gold ládákat nem tudok kinyitni failed to connectet ír.
Ezert nem is erőltetem jelenleg.Jól néz ki egyébként pozitívan csalódtam rondábbra számítottam.
De cserebe valóban erezhetően beesik az fps sajnos. Hogy mennyire azt nem tudom de aki háklis az ilyenre az szerintem várjon meg vele.
Nem tudom fog e javulni a helyzet vagy sem.
Illetve kíváncsi leszek PS4 en is ilyen e vagy majd ott is panaszkodnak e rá.
Egyébként az az érdekes, hogy "random?" esik le nem kell hozza tömeg pl.
Szóval nem állandó 20 fps az biztos belső terekben is mindig jó szinte csak nyílt terepen akadnak gondok.pzstm : eszre fogod venni főleg egy forza 5 60 fps után. Ennyi ember nem képzelődhet
Kaja után van kedve valakinek kipróbálni a Halo coop ot?
-
pzstm
titán
válasz
este megnézem...de kétlem
-
Zjunior
veterán
válasz
Nem unalmas meg neked ez a szar fps hogy mennyi??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest