Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gianni85 #9249 üzenetére
Sajnos elég nehéz megállni, hogy nem vegyem meg rögtön a megjelenéskor. De mivel múlt héten beszereztem az AC4-et, így kicsit könnyebb várni vele pár hetet. Egyébként tuti nem fogok érte 16-17 ezret fizetni,- ez nem az a játék! Egyébként még mindig az a legésszerűbb megoldás, hogy megrendelem Kanadából 13ezerért, és akkor később el tudom adni adni max 3ezer mínuszban. Gondolom ideér kb 10 nap alatt.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #9145 üzenetére
no meg fog jönni közben watchdogs, Quantum Break is lesz, részemről Kinect Sports Rivals is beszerzős, MAd MAx, Mirrors Edge, Sunset Overdrive és Destiny persze, s állítólag a Division jövőőre csúszik, de abszolút nem baj, csinálják meg tökéletesre és ütősre. Jah és egy Forza Horizon még őszre. (bár egy Ryse2 se fájna ha ősszel bedobnák )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
godzsy2
senior tag
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz gianni85 #8953 üzenetére
Oké így már megvagy!
Egyébként korábban volt róla szó már többször is, illetve ígéretet kaptunk arra, hogy bekerülhetnek a téma összefoglalóba az új gamer tag-ek. Nem lenne rossz, mert már annyi embert felvettem innen is, de azt sem tudom, hogy ki kicsoda!Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
godzsy2
senior tag
válasz gianni85 #8918 üzenetére
Most hogy kiadták publikusba a bétát lett egy szerverválasztó a főmenüben, ahol hozzánk a legközelebbi a West EU, ami 58ms-os, North EU pedig 63ms. Az amcsi szerók már 120ms környékén vannak. Ezzel az 58ms-el is csak 4-esen van a térerő az 5-ből. Ajánlom hogy márciusra beállítsanak egy East Eu-t is 30ms körüli értékkel és akkor jók vagyunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #8918 üzenetére
Az mondjuk bíztató!
(#8919) Edem25 Tényleg semmi baja a BF4 netcode-jának
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8795 üzenetére
igen, és tudsz games vagy apps szekcióból törölni/uninstallálni, illetve láthatod, hogy az adott játék/app mennyi területet foglal
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8786 üzenetére
akkor majd nézz szét
Jah és kontroller töltötségi álapota nem állandóan van a kijelző jobb alsó sarkában, hanem csak ha Xbox gombot megnyomod. Szerintem pont elég, rápillantok, és látom, hogy este a Titanfall előtt kell elemet cserélnem
Kellemes a designja és továbbra is nagyon jóra sikeredettnek érzem a My games&appsot...kíváncsi vagyok a véleményedre
-
-
nagyúr
válasz gianni85 #8706 üzenetére
Maga a játék engem sem érdekel, de azért ez elég gáz szerintem. Az eddig megjelent multiplatformoknál azért nem volt ekkora különbség, illetve én sem erre számítottam. Kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy még az éven be kell szereznem egy PS-t is.
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8690 üzenetére
Valamiért nagyon magyarázkodnak + már volt cikk, hogy ne aggódjanak a ps tulajok, mert jönni fog a második rész multiplatform -ra. Meg tweet -elt a csóka, hogy kicsit be van szarva a fogadtatástól. Nekem úgy tűnik, mintha amolyan "hálátlan gyerek" lenne ez a rész.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
godzsy2
senior tag
válasz gianni85 #8677 üzenetére
Gondolom magánszemélyként postázta a tajvani... akkor 45 EUR alatt még áfa mentes. A ferdeszeműek rugalmasak e tekintetben, mert sokan rendelnek kínából terméket, stb. már tudják hogyan kell ezt csinálni, hogy visszatérő vásárlói legyenek. Kérdéses hogy ez a kanadai webshop hogy áll hozzá a témához.
Valaki rendeljen tőlük és ha beválik ossza meg velünk is...
-
godzsy2
senior tag
válasz gianni85 #8670 üzenetére
Úgy, hogy dollárba írta. nem figyeltél. Ha átváltod az oldalt, akkor usa dollárba csak 54 dolcsi + 6-7 dolcsi a szállítás. Valószínű én is fogok innen rendelni, persze nem a Titanfall-t, mert azt tuti nem a megjelenés előtt egy héttel küldi nekem postára, az öcsémnek meg már aznap kell, mikor megjelenik.
Igen, a vám az más kérdés... az nagyon nem lenne jó, ha rápakolnák a 27% áfát... akkor ugyan ott vagyok, ahol a part szakad. Elvileg 22 EUR felett már rádobják.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #8554 üzenetére
Igazából az achi nem csak azoknak jók akik epeen növelése miatt kimaxolják s a pistikével összehasonlítják hogy hogyan állnak... Legalábbis én az esetek 99%ban tojok az achikra, de ha van egy olyan játék amit imádok s ronygosra játszok, akkor bizony azokra is rámegyek, nem azért mert mindenképp meg akarom szerezni hanem azért mert szeretek a játékkal játszani s adnak egyfajta kihívást pluszba. S ha jól meg vannak csinálva az achik, akkor igencsak ki tudják tolni az élvezeti faktort, pl olyan játékstílusra kényszerít ami nehezebb, limitál valamiben, de tök máshogy kell vele játszál mint eddig amúgy magadtól, s remélhetőleg azt is élvezni fogod Az ilyen szerezz meg 500 dolgot ölj meg 300 embert késsel hátrafele sprintelve miközben egy gránát robban alattad tipusuakat meg le kell tojni
-
vg
addikt
válasz gianni85 #8551 üzenetére
Hát nem. Az xbox egyik legjobb lehetősége, előnye az acsik megléte. A tárgy keres (napló, audiolog, stb) pedig többnyire információkat tartalmaz a történettel kapcsolatban. Persze ha alapból nem érted a nyelvet, akkor valóban tök felesleges. Mindenkinek vannak kedvenc játékai, amit annyira imád, hogy simán összejön az összes pont.
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #8546 üzenetére
Még Resident Evil 5-ben néztem meg először az acsilistát és megfogadtam, hogy késsel fogok nyilakat blokkolni, majd Prince of Persiát csináltam meg 900G-re és a Gears of War 2-t is emiatt csináltam meg veteránon. Achievmentek nélkül szerintem sosem mentem volna bele ennyire a játékokba, de így "nyoma maradt" az erőfeszítéseimnek, csak úgy mint a trófeák PS fronton.
@Def26: ha lesz, akkor szerintem a videojátékos média fel fogja kapni a hírt.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
válasz gianni85 #8529 üzenetére
Utolsó infók
Ezt leszámítva tényleg elég nagy a csend. Lehet, hogy hamarabb fogunk a Horizonnal játszani, mint ezzel.
Xirtam:kevesebb mint egy hét? Jól hangzik[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz gianni85 #8486 üzenetére
Ez sajnos igaz. Túl kicsi a kínálat, és ezért magasak az árak. De nézelődtem az Ebay-en is, ott sem sokkal jobb a helyzet sajnos. Gondolom hónapok kellenek hozzá, hogy csökkenjenek az árak.
Ja, én sem játszok már annyit (illetve próbálom visszafogni magamat ). Ezért nem is kell most a TR például, pedig valószínűleg bejönne..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8329 üzenetére
majd utánaérdeklődök pontos adatnak. De eleve nem tudom min kell meglepődni...az 500GB-os vinyó ugyebár olyan 470-480GB valójában amit lát egy asztali Windows oprendszer is.
250-es X360-on is van170GB szaabd hely volt nálam alapból amúgy
-
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8290 üzenetére
megszellőztette már Majornelson is, hogy 60USD helyett 45 körül lenne egy digitális verziós AAA cím újonnan....ha ezt követően bejelentik, hogy ha lemondok egy jáűtékról a következőbe használtértéken ők beszámítják, akkor simán van létjogosultsága, s egy vevőjük máris van.
-
nagyúr
-
Crazyman33
senior tag
válasz gianni85 #8187 üzenetére
Akik itthon vásároltak gépet azok tudnak valami konkrét infót arról, hogyan meg a gariztatása a gépnek ha elromlik?
Csak azért kérdezem, mert a ONE garinál ez áll a support oldalon:
"3. Geltungsbereich
Diese Garantie gilt nur in den folgenden Ländern: Belgien, Deutschland, Niederlande, Österreich und Spanien.
Sie erkennen an, dass für Sie unter Umständen bestimmte Exportgesetze und -bestimmungen gelten, je nachdem, in welchem Land Sie wohnhaft sind, und Sie stimmen zu, all diese Gesetze und Bestimmungen einzuhalten, wenn Sie Ihren Xbox One oder Ihr Zubehör exportieren."
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8092 üzenetére
"Support for the major racing wheel brands such as the Logitech G27 & Fanatec as well as all the major fight sticks are on our to-do list. We will release news once support has been added. If you have some obscure racing Wheel or Fight Stick that isn’t supported, if you send it in to us we would be happy to implement it once time permits. We will return it to you at our own expense."
Szerintem 1-2 hónap és menni fog a kormány. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz gianni85 #8087 üzenetére
Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, mert még soha nem játszottam kormánnyal ezelőtt. A kuplung és a H váltó nekem nem hiányzik, magamat ismerve egyébként sem használnám! Az ára tényleg húzós egy kicsit, de csak a többi kormányhoz képest. Ha megszokom, és nem adom el, biztos használni fogom jó pár évig. Mellesleg pc-hez is használható, így már csak egy megfelelő vga-t kell beszereznem.
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8081 üzenetére
Hát nem nagyon. Kinect a dobozban figyel. Játék nem igazán van rá, mondjuk nem is érdekel, de akkor is. Továbbra is nagy negatívumnak mondom, hogy kötelező hozzá. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy elfáradt ez a project (kinect).
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #8078 üzenetére
Majd meglátom. Monitoron játszom, nekem számít a felbontás, főleg egy fps -ben. Tegnap úgy döntöttem, hogy 1 hónapig futtatom minkét rendszert majd pedig eldöntöm melyik marad. Pár játékot tudok kölcsön kérni, így megfelelő képet tudok alkotni a két konzolról.
bukikavagyok: Ba*dmeg, milyen asztalt alkottál.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #7964 üzenetére
Igen, hiszen a tetején a lefele törés kapaszkodik csak a tv-d tetejére, a másik rész ami a tv-hez ér az már csak az alja, ami megtámaszkodik a tv-d hátulján, a többi csak lóg, ergo mindegy milyen vastag a tv-d, sőt ha tól vastag nem is biztos hogy jól tud támaszkodni mert nagyon lefele dől szerintem...
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #7774 üzenetére
A minőség most elég alacsony volt, de eleve kiírja a HUD a neveket. Meg alapból speckó mordályok voltak a playereknél. És valószínűleg megkülönböztethetőek lesznek a playerek. Gondolom én.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
boost
addikt
válasz gianni85 #7744 üzenetére
Persze, hogy engedték. Évente kb egyszer volt bannolás, hogy ha játékot nem vesznek a gémerek, az évi egy konzolon legalább legyen bevétel. Szerinted mibe került volna a bannolós szkriptet nem évente egyszer elindiítani, hanem naponta egyszer?
Meg ha észreveszik, hogy lyukat találtak a rendszerbe, akkor mibe került volna félévente kihozni egy látszólag ugyanolyan tulajdonságú, de hardverileg befoltozott gépet a törések ellen?
HGabor89
gratula, remélem sok örömöd lesz benne. Nekem volt, nemrég ment el PS4 miatt, és jó szívvel gondolok rá.XBO-ra mikor jön nagyobb cím?
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz gianni85 #7718 üzenetére
Onlineba talán a nagy előrelépés miatt szavazták meg, mert amig az XBO online inkább visszafejlődött a 360hoz képest, addig a PS4 sokat ugrott előre a PS3hoz képest a lehetőségekben.
Meg az is benne van talán, hogy másfélszer annyi PS4 fogyott, mint XBO, tehát a szavazótábor is hasonlóan alakulhatott.
-
unrealnoise
senior tag
válasz gianni85 #7672 üzenetére
Persze, de igazából attól még azért, hogy Xbox One-t rendeltem, nem lesz szép szerintem a gép. Nem egy kis és szép darab szerintem no. De ha nagyon belemegyünk, akkor nekem az alján lévő 45 fokos bevágás nem tetszik. Meg ha belemegyünk az arányokba akkor a gép egyik fele ilyen ugye a másik meg olyan, jobb lett volna ha a dizájnerek, tervezők olyan alapvető dolgot figyelembe vettek volna, mint az aranymetszés szabályai.
(Nem felvágás, csak DTP-t és etc. tanultam, foglalkoztam dizájnelemekkel, arculatokkal nem keveset korábban, meg fotózást is tanultam egy évig, és rohadtúl zavar, ha valami csúnya, vagy látszik rajta, hogy egyszerűen szarok az arányok.)
A másik ami hülyén mutat, az a lemezmeghajtónál lévő ezüst csík. Ha totál fekete lett volna semmi kiemeléssel körülötte, az pöpec lett volna. Esetleg egy aprócska és halvány led lehetett volna a lemezmeghajtó felett, hogy sötétben is tudja az ember azért, hogy hova kell tolni a cuccot.
Szóval a gép szvsz még ronda, de legalább a célnak tökéletesen megfelel. És persze EZ a lényeg.
[ Szerkesztve ]
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest