-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Ahogy látom elég random, hogy milyen gépen hogy fut a WOT. Nekem egy A8-3850 AMD Llano-m van a maga beépített videokarijával és 4 GB 1800-as RAMmal. Minden alapon, semmi tuning.
A normál grafikán, 3d megjelenítés csúszka és a látótáv maxon, textúrák közepesen, egyéb minimumon 40-60 FPS között mozog. Igaz 1280*1024-ben mert ennyit tud a 19-es monitorom. De nincs akadás, nem esik vissza az FPS még artynál sem pedig a JacktorMODPack fent van.
Sokat nem kísérleteztem, mi lenne az amit még vállalható kompromisszummal ki lehetne hozni belőle, de így stabil és számomra élvezhető.
Van olyan kollégám akinek az Inteles gépe nagyságrendekkel jobb + NVidia diszkrét kártya+ 3* ennyi RAM és a 9.0 óta nem tud játszani vele mert folyton kifagy. Eddig nála minden maxon futott.
Megértem, hogy sokan bosszankodnak akinél nem megy, de nem igaz, hogy erőmű kell a futtatáshoz, az viszont igen, hogy elég kiszámíthatatlan, hogy mitől függ a teljesítmény.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Vicces képek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok