- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
4580693 #127329 üzenetére
Hallatom róla igen , T34ben már egy 5skilles legénység habzó szájjal várja az E5 öt
Ki van fejlesztve a biztonságos elhelyezés vagy mifene magyarul
(#127330) bodry123 : Szándékosan nem papiról olvasott adatokkal akartam untatni a kérdezőt hanem a jelenlegi gyakorlati tapasztalataim alapján adtam neki egy kis útbaigazítást. Pontosan ezért nem értem hogy mit ferdíthetek félre illetve egy "szubjektív" véleményen , az gondolsz róla amit akarsz és azt hiszel el belőle amit akarsz illetve egyet nem értés is 100%osan oké részemről, kivétel ez alól ha ferdítéssel gyanúsítanak aminek ergo semmi értelme
Megint csak egy olyan dolog hogy még soha nem figyeltem fel rá : " ejj ez az is7 fene a pofáját már hulldownba van XD " lol
Örülök neki hogy te beütöd az IS-4 tornyát eddig még facehugban sem tudott mit kezdeni velem az E-100 , mausnak meg az oldalába mentem és nem volt gundepje rám Trolo?lolo?
Szerintem maradjunk annyiba hogy neked így jöttek össze a meccsek nekem pedig úgyEz olyan mint az rhm széria ágyú
Másik példa haverom obj 140el 800 csata körül járt és folyamat mondta ne ezt ne folyamat ammorack,gyullad stb... csak azért is megvettem és 200 csatánál az orra alá dörgöltem nekem nem semmi ilyen bajom nincs vele és aztán ... 220csata körül elkezdett folyamat gyulladni ammoracket kapni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest