Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
1,003,011 pont
végre megvan az 1 milla
-
SLYM
veterán
válasz
(Kolombusz) #3522 üzenetére
helyes
-
SLYM
veterán
köszi. apám vett egy laptopot. core 2-es magja van. hogy tudom beállítani, hogy azon is az én nevemen fusson a boinc? illetve mivel még nem vett apám ilyen mobil netet, így csak itthon van rajta net. amíg dolgozik addig nincs. de addig is tud számolni a proci. hogy lehet ezt megoldani, hogy addig sok csomagot töltsön le?
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
My Accumulated Points: 502,111
-
SLYM
veterán
AfricanClimate@Home erről mit kell tudni? nekem eddig egy ilyet se sikerült leszedni. mér van ez
-
SLYM
veterán
AfricanClimate@Home
Discovering Dengue Drugs - Together
mik ezek? -
SLYM
veterán
valamiért nem tölt le új csomagokat a boinc. miért lehet ez
szerk: ja nincs gc
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
elértem a 200.000 pontot és már a 15. vagyok. cél még mindig a 10-be kerülés
-
SLYM
veterán
20. vagyok ésmár van 150.000 pontom
jövök fel
-
SLYM
veterán
de tényleg Neduddki ne tud írni, vagy direkt így ír? mintha valahol azt hallottam volna, hogy direkt
-
SLYM
veterán
hát 2400 mag az sose 800 milla. ez eőbb kiszámoltam ha magonként 100.000 énne akkor is csak 240 milla lenne. de ha a mai árakat nézzük akkor közelebb állunk a magonként 20.000-hez és akkor az már nem 240 milla, nanem ''csak'' 50 milla, és megvan ez a számítási teljesítmény
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
Bill Gates 30 miliárd dollárt adott hasonló célokra. az 6 billió forint. Warren Buffett szintén sok milliárd dollárt adoműányozott ugyanebbe a ''cégbe''. ki tudja. lehe ő is valami milliomos, vagy milliárdos. végülis ha 1 proci 100.000 HUF lenne akkor az a 2400 db 240 milla lenne ami nem nagy pénz ilyen szintű dolgoknak szvsz
-
SLYM
veterán
[link] április 30.-án 10.105 pont. az igen
-
SLYM
veterán
elértem a 100.000 pontot végre, és már 26. vagyok
-
SLYM
veterán
köszi ez tök jó. hogy lehet csak ilyen genome comparsion-t letölteni? mármint ezt hol lehet beállítani, hogy csak ilyet szedjen?
szerk: őőő. mégegyszer elolvastam a postot. valamit nem értek. most akkor mégse kell beállítani, mert akkor kevesebb lesz a pontom amit kapokszövegértés 1-es
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
2 nap alatt újabb 2 helyet léptem előre, köszönhető pl ennek is:
05/22/2007 0:001:23:51:06 5,211 13
már a 33. vagyokti amúgy szoktátok nézni ezeknek a csomagoknak azt a grafikus megjelenítését? nagyon komoly. mindegyiknek más. régen csak ilyen AIDS-es csomagokat kaptam, ezért ott megjegyeztem, hogy mindig középen vannak a színes golyók. most amit most számolok ott ezek kívül vannak
érdekes [link]
-
SLYM
veterán
tegnap jó sok pontot szedtem össze és már 35. vagyok a 125-ből. hajrá én
05/18/2007 0:001:16:13:15 4,331 11
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
és mindezt egy procival? nekem most eddig ez a legjobb
05/12/2007 0:001:15:18:23 3,681 9
bár nem tom, miért írja ki, hogy több mint egy napot ment a gép, amikor ez lehetetlen
ja 1 hónap alatt a barton magos procival kemény 10.000 pontot szedtem össze a mostanival naponta kicsit több mint 1000 az átlag, pedig most este nem is megy a gép
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
jeeeee!!! végre megoldódott a probléma. most már folyton 100%-on megy a procc. nincs kárbaveszett processzoridő
köszi szalontai és westlake
-
SLYM
veterán
megvan a 100. csomagom hehe
ennek örömére nekiálltam megkeresni, a proci tereltség ingadozásának okát. meg is van [link]
csak azt nem tom ez a menüpont merre található
szerk: adjatok egy olyan verziójú BOINC-ot amibe benne van ez a cucc. SP2-es XP-re
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
DeadMeat #1064 üzenetére
hát attól függ mi tudja pontosan megállapítani a valós feszt. most próbálgattam kicsit alacsonyabb feszen is, és most 1.375V-on megy 2700-at a procc. 1.39-as cpuz szerint viszont csak 1.328V-on megy. akkor most nyugodtam adjak neki BIOS-ba mondjuk 1.45V-ot? mert az lenne kb 1.4V cpuz szerint
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
bentvagyok az első 50-ben. jeeeee!!!
-
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun #223 üzenetére
nade komolyan. hogy meg mit kell: -
SLYM
veterán
[link] csakhogy itt is meglegyen
-
SLYM
veterán
ó! most látom csak, hogy új topic lett. amúgy már 56. vagyok a 104-ből és van 9262 pontom. dejó vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest