Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
zsoltzsolt #2242 üzenetére
Van megoldás, de nem két kattintásos.
Kell csinálni egy makrót, ami megcsinálja a módosításokat, és elmenti a fájlt egy másik könyvtárba, majd be is zárja a Wordöt.
Meg kell nyitni a Word sablonját (normal.dot), és elmenteni bele ezt a makrót
(Én ütemezett feladatként használom így, nem tudom, hogy parancssorból simán megeszi-e a paramétereket, de szerintem igen)
Parancssorból lefuttatod a:
c:\word telepítési helye\WINWORD.EXE "fájlok elérési útja meghajtóval együtt\*.doc" /w /mMakró neve
Példa:
c:\Program Files\Microsoft Office\Office15\WINWORD.EXE "d:\céges dokumentumok\*.doc" /w /mfejléccsereÉrtelem szerűen ha docx a doksihalom, akkor azt adod meg kiterjesztésnek, a /m után pedig azt a nevet, amilyen néven a makró el lett mentve.
Mielőtt bármit csinálsz, csinálj egy másolatot a meglévő fájlokról, hogy véletlenül se legyen galiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest