Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Üdv, ki milyen wifi 6os routert ajánlana max 40k-ig?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Vettem egy új wifit, be is állítottam, telefonokon, tableten jól működik. Azonban PC-n ha csinálok egy sebességtesztet a feléig méri, kb. 200 Mbps aztán megáll, mert elmegy a net. Ugyan így ha töltök le, maxon jön, majd leáll, aztán megint nincs net, majd újra jó. Mi a bánat lehet ez? Wifi elfelejtés volt. Wifi6-ról van szó, a PC wifin csatlakozik, de nem tudja a stick a wifi 6-ot. Ez lehet baj? Vagy mi lehet?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Megrendeltem a wifi 6 routert, de még annyi hogy a PC-m is wifivel csatlakozik és jelenleg egy ilyenem van [link] , ami ugye nem tudja a wifi 6-ot. Kérdésem, hogy van olyan adapter ami támogatja a wifi 6-ot, csak mert nem találok.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Gubek-Einste #63667 üzenetére
Ja, és még valami. Ha veszek WiFi 6 routert akkor szimplán csak kihuzom a régi routert és bedugom az újat és kész is? Nem kell új utp kábel, vagy akármi? Minden marad a régi csak a routereket cserélem?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Gubek-Einste #63667 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a gyors segítséget! Abban esetleg tudsz segíteni, hogy egy sima iphone 11 wifi 6 kompatibilis-e? Az oldalak fele szerint igen, másik fele szerint nem az. Most akkor melyik?
-
MikeWazowski
veterán
válasz Gubek-Einste #63665 üzenetére
Sajnos új eszköz bekötésére nincs lehetőség. Azt mondod, ha veszek a mostani kicsit gagyi router helyett 40-ért egy wifi6-os routert akkor nem lesz javulás? Nem lesz stabilabb a jel?
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Jelenleg egy ASUS RT-AC57U Router típusú routerem van, ami nem éppen megfelelő helyen van egyéb körülmények miatt, és a lényeg, hogy az emeleten nagyon gyenge a jel. Kérdésem az, ha veszek egy nem négy, hanem mondjuk 6 antennás wifi 6 kompatibilis routert akkor érhetek el javulást? A wifi 6 stabilabb és gyorsabb is gondolom... esrtleg javasoltok valamilyen routert ami 40 alatt van? Köszönöm!A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Van most egy Asus wifim, ami tudja a 2.4 és 5ghz-cet. Kérdésem az lenne, hogy ha vennék egy wifi6 képes asus routert akkor csak kihúzom a kábeleket a régiből és bedugom az újba és működik is minden? Ennyi a művelet?[ Szerkesztve ]
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz PitLee #59471 üzenetére
Szia, köszönöm, hogy ide átirányítottál.
Szóval ilyen routerem van: [link] Ezen lehet a szabványt változtatni és a jelerősséget erősíteni? Honnan tudom melyik szabvány a nekem legoptimálisabb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest