Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adoka120
tag
Sziasztok segitsetek nekem kérlek mai napon nem igen akar müködni az internet a gépemen.
Alienware mx11-esem vabn és egy Tp-link sajnos pontosan en mtudom 5db-is 2 antenás.. telefonon néztem szedi 10megabitet amit kapunk a szolgáltatótol viszont az laptop nem.. (eddig szedte szépen)
Ma le akartam szedi egy above air-t erre 16mb-ot 20 perc után is 650kb-nál tartot és 0kb/s-el szedte ez miért van? segitsetek fontos lenne munkám miattSzeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
Persze megcsinaltam, de ugyan ugy rossz :/
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
2 hete bedugtam csak egy sima internetkábelt ment, most újra megpróbáltam és már nem megy.
Arra is figyelmes lettem hogy nagyon melegszik a chipje a routernek annyira hogy már égeti az ujjam.
Pedig spéci adaptert vettem hozzá állítható Voltal.Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
természetesen az egy másik routerbe megy ami a többi gépnek is adja át a internetet kábelen.
Csak ennek az egynek nem jó valami viszont ha laptopba dugom a internetkábelt van net és tölt, de ha a Wifi routerbe akkor meg nincs egyáltalán :/Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
Internet kábelt bele a wlanba áram be wifit lövi de kapcsolat nincs :/
Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam egy Asus wl-520-gc routert amivel gondok lettek az elmúlt napokban.
1. probléma a chip nagyon melegszik az ujjam nem tudom ott tartani, a 2. pedig az, hogy wifi van lövi is a jelet de nincs kapcsolat pedig a wlanba dugóm.
Nem tudom mi lehet a gond tippek?Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz Intruder2k5 #31130 üzenetére
Dehogy haragszom ránézek és ezkap a hányinger
EZ az asus kinézetre is nagyon jó, és amiket leírtál azok is meggyőztek hogy vegyek egy ilyet
Köszönöm szépen a segítséged!Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
válasz Intruder2k5 #31128 üzenetére
Köszi szépen a gyors válaszod a RT-N12 D1 nagyon tetszetős
Ami jelenleg van nekem az milyen a RT-N12 D1-hez képest?
Bírni fogja a router ha egyszere 8 felhasználó csatlakozik rá?Szeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
-
Adoka120
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek hogy mi lehet a probléma az itthoni hálózattal!
5 számítógép, és 3 okot készülék van az internetre kapcsolva akkor nagyon lassú minden.
2 gép kábelen kapja a netet azon gyors minden, viszont a többi készüléken akad fagy eldobja a wifit.
Mi lehet a probléma?
Jelenleg egy Dlink DI 524-es wifi routerünk van már vagy 5 éve.
Nap 24órájába megy 5 éven át.
Mi lehet a probléma? Esetleg ha vennék egy újabb routert az megoldaná a helyzetet? Erre gondoltam: LinkSzeretem azt hinni hogy valami meg marad a halál után.. De az is lehet, hogy ez olyan mint a kikapcsoló gomb. Csak egy kattintás, és már itt sem vagy. Lehet, hogy ezért nem akartam soha ki-be kapcsolo gombot tenni, az apple-eszközre ,,Steve Jobs"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest