- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz Gubek-Einste #37149 üzenetére
Ha kábelezni muszáj akkor csak a házban, kint van már ruhaszárító.
Olyat lehet a garázsban, hogy a 2 antennás router egyik antennáját kivezetem a garázsajtón kívülre egy meg marad a routeren?
A főroutert 8m-es lan kábellel a szekrénytetejéig vezettünk és a 841-es alroutert pedig a garázsba vittük bent egyszerűn megcsappant és csak 1,5/2Mbitre csökkent a sávszél. Ha kitettem az ajtó elé ameddig a tápkábel engedte akkor minden gond nélkül volt 15Mbit.
Lehet már én bonyolítom csak nem világos számomra, hogy össze lehet-e hozni 3 eszközzel vagy egyáltalán kábel nélkül?[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!