-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
válasz
Gubek-Einste #26557 üzenetére
Na szóval megnéztem amiket mondtál, a driveres dolgok sejtettem hogy halálra vannak ítélve mert ott kezdődik a gond hogy a gép egyáltalán nem érzékeli hogy bent van ez a kártya, ezt az eszközkezelőből tudtam meg. Visszaraktam a régi wifi adapterem ugyanabba a slotba, tökéletesen felismerte de jelet nem tudok vele fogni mert gyenge, viszont biztos hogy működik mert a laptopról adtam neki jelet egy virtual router nevezetű programmal és láss csodát van net az asztalimon. Természetesen ez csak egy kényszermegoldás mert így állandóan mennie kell a laptopomnak amikor az asztalit akarom használni. De úgy gondolom ezzel kilőttem azt a problémát hogy az alaplapom rossz esetleg. Szóval viszem vissza a kártyát gariba. Neked mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest