-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Windows XP Tablet Pc edition. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ezt feltenni egy régebbi desktop gépre, gondolván itt arra, hogy nem vmi erős a konfig.
Semmit nem tudok erről a Tablet Pc edition-ről. Annyi az egész, hogy vmilyen szinten laptopokra van kihegyezve?"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Az őrület határán vagyok már, és eszembe ötlött a ph!!
Szal az van, hogy mikor a win betöltődne a szokásos welcome (angol xp-m van) felirat helyett a windows xp logo jelenik meg, és onnan nem hajlandó tovább menni.
Tegnap raktam újra a rendszert sp3-mal, de ugyan ez volt sp2-vel is. És sehogy sem tudom életre kelteni a wint. Mindig a reinstall volt a megoldás, sehogy sem tudtam rájönni.
Vki találkozott már ilyennel?
pls help!!!!"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
rzerge
aktív tag
csináltam fixmbr-t, sikeresen hazavágta mind2 particiót...
egyszerüen nem tudom,hogy mitől van ez
ma másodszorra raktam újra a windowst...
mennyit számít az, hogy win xp install aztán sp2 install vagy pedig win xp sp2 install
szóval hogy külön-külön vagy pedig integrálva telepítem?no meg az hogy lehet, hogy a sp2 installálása előtt még látta az egyik partíciót, de miután feltelepítettem, már formázatlan particiónak látja?
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
rzerge
aktív tag
újabb fejlemény...
Újraraktam a windowst. Megy a háttérben a letöltés plussz neverwinter 2-vel játszom. Ki akartam lépni alt+tab-bal a winbe vmiért, és megfagyott a rendszer. Nem volt mit tenni, reset. Na innentől kezdve windows feladta...
Csökkentett módban abszolút nem akar elindulni, ha sima módban indítom, akkor windows xp betöltő képernyő (ahol megy a csúszka balról jobbra) után csak egy nagy feketeség lesz-marad.
megint bejött a vinyó ellenőrző, de nem mertem lefuttatni a rendszer meghajtóra...
Esetleg vki vmi ötlet?ui: amióta amd-t és jogtiszta wint használok egyszerüen nem megy a gépem...
[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám. Kékhalállal kifagytam filmnézés közben, és utánna csinált a gép chkdsk-t, aztán a win megáll a bejelntkező kék képernyőnél, még mielőtt kiírná, hogy "Üdvözöljük - welcome" feliratot. Csak jobb oldalt középen a Microsoft Windows Xp felirat virít és ennyi...
Nem tudok semmit se csinálni, csökkentett módban is ugyanott megáll. Egyszer már csinált ilyet, akkor se tudtam semmit, akkor újra raktam a rendszert.
Sztetek mi lehet, és mit lehetne csinálni?
Előre is köszönöm!!!szerk: esetleg probléma forrása: samsung vinyóm van (?)
[ Szerkesztve ]
-
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Most fagytam ki kékhalállal bf2-ből. ftdisk.sys fájl volt kiírva meg vmi ilyesmi: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA asszem vmi ilyesmi
egyszer-kétszer már kifagytam, de most már meg is néztem
ez utalhat arra, hogy kezd behalni a vinyó? vagy csak "szimplán" az oprendszer baszakszik?
aztán meg újraindításnál boot failure volt, csak ctrl+alt+del volt kiírva, aztán kikapcs, vezetékek megigazítása, és megint elindult a win
sztetek mi lehet?szerk: esetleg egy játék újratelepítés megoldaná? lehet hogy rossz helyen van a lemezen?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!