-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
Sziasztok?
Ma már kétszer telepítettem win-t kékhalál miatt. A betöltéskor jelentkezett és csökkentett módban is csak akkor indult awin ha az SPTD.sys-t nem engedtem futni.
Ahogy néztem ezt a fájlt a Daemon csinálja. Most letöröltem a Daemont és Mcafee Rootkit Detectivvel is töröltettem as SPTD fájlokat.
Most várom mikor hal be a win újból...
A kérdésem az lenne, hogy ha ugyazt a wint és daemont használom eddig miért nem volt soha kékhalálom emiatt?
Mit használjak a daemon helyett?
Haldoklik a vinyóm? (HD sentinel szerint tökéletes, majdnem új samu)
Milyen ingyenes Vírusírtót javasoltok?
Lehet e rootkit vírusom még mindig és azt hogyan lehet kiírtani (particonáltam formatáltam mindkét telepítésnél)?
Tegnapelőtt is furcsa hibám volt. Firefox.exe alkalmazáshiba. ilyenem sem volt még.Ja igen amikor kékhalálos volt a vinyó a másik gépben is ugyanazt produkálta. Szóval nem RAM a rossz a vinyóval történik valami.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz localhost #22668 üzenetére
"...a vinyóm nagyobbik partíciójából (D) hálózati meghajtó lett. Rákattintva a D-re "Társítás" ablak nyílik meg és azt írja ki, hogy: "Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot". (Commander-ből el lehet érni a D tartalmát.)"
A problémát a "D"-n egy rejtett fájl az autorun.inf okozta. A 23504 hsz.-em tárgytalan. Azért köszi a segítséget. -
d@minator
addikt
válasz localhost #22668 üzenetére
"...a vinyóm nagyobbik partíciójából (D) hálózati meghajtó lett. Rákattintva a D-re "Társítás" ablak nyílik meg és azt írja ki, hogy: "Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot". (Commander-ből el lehet érni a D tartalmát.)"
Vírusírtást javasoltál. Próbáltam AVG, NOD, Avira, ccleaner, Troyan Remover de a helyzet ugyanaz. Még a partíciókat is átmozgattam PM-kel. Win újratelepítés is volt. Esetleg tudsz ajánlani más vírusírtókat? -
d@minator
addikt
Sziasztok!
Nem biztos, hogy XP probléma, mert újratelepítés után sem oldódott meg a probléma. Arról van szó, hogy a vinyóm nagyobbik partíciójából (D) hálózati meghajtó lett. Rákattintva a D-re "Társítás" ablak nyílik meg és azt írja ki, hogy: "Válassza ki a fájl megnyitásához használni kívánt programot". (Commander-ből el lehet érni a D tartalmát.)
Aki tudja a megoldást kérem segítsen. -
d@minator
addikt
A MOH Airborne telepítés megkezdésekor azonnali kékhalál következik be, a monitor, vinyó kikapcsol. Ez a hibaüzenet egy része:STOP: c000021a
Érdekes, hogy két másik gépre telepíteni tudtam a játékot amelyeken ugyanez ez win xp volt felrakva. A gépem amúgy jól működik, más problémája nincs. Légyszi segítsetek, mert nincs ötletem.
Mod: Azért van más is: iexplorer.exe hiba. De nem hiszem, hogy összefügg a kettő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows 10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest