-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
darvak #43205 üzenetére
Igen, de egyébként más gyakorlati dologban nem is jön elő a különbség a két fn fiók között. Csak ez a nyomtató driver dob egy hibaüzit amikor a winword-ben nyomtatót váltok és átklikkelek a HP-re a kioszeráról, na abban a pillanatban és persze nem is nyomtat utána a HP csak áll a listában a doksi, de csak a word-ben, az excel-ben például meg már nem, ezért gondoltam , hogy ez valami office kompatibilitási probléma és van rá valami hotfix. Valami az office97-tel van, azzal kell hogy legyen. Nem az SP3 miatt lett valami még amibe az office-nak írni kéne, de amikor a 97 kijött akkor még nem volt? Gondoltam az UAC-ra, de az többek mondták, hogy XP-re végül nem jött.
Beépített fiókba bejelentkezve semmi gond és gyönyörűen megy a word-ben is a nyomtatóváltás és a nyomtatás is. Eddig X aktás. Egyszerűen nem értem.
Újratettem az office-t, a nyomi driver-t, semmi nem segít csak ha beépített rendszergazda fn-ként indítom a word-öt és nem jövök rá mi a különbség a két fiók között. Rutinból rájöttem, hogy így megy, de azt nem tudom, hogy így miért megy. Lövésem sincs perpill. Valami jogosultság probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest