Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andriscs

aktív tag

Sziasztok!

Ilyen problémával még nem találkoztam. Egyik napról a másikra a Vistám a legmegmagyarázhatatlanabb módon kezdett viselkedni.
    Annyi történik, hogy indítás után az éppen aktuálisan futó program (TC) érzékeli csak az egér interakciókat (bal, jobb kattintás). Ha Alt+Tab-bal váltok másik programra, semmi nem történik, bárhova kattinthatok. Start menü nem indítható egérrel, ha az Orb-ra kattintok, semmi nem jön fel. Billentyűzetre minden reagál, egérre csak a bekattanásnál aktuális program.
    Megoldása egyelőre annyi: Ctrl+Alt+Del, néhány másodpercet várok, majd a feladatkezelőt utána el tudom indítani egérrel, és utána megint jó fél-1óráig. Ilyen hiba nem létezik, valószínűleg valami videókártya (?, DWM) hiba lehet.
    Eseménynaplóban semmi hiba nincs jelezve, nem fut semmilyen idegen program.
    Egyetlen óriási gyengeség van a gépben: übergagyi vga, vmi Ati 92012232323 (low-low-low end), de eddig ezzel is ment, csak nem volt aero, mindent cpu számolt. Próbáltam driver-t frissíteni, Vista szerint nincs frissebb.
    Hallott valaki ilyen hibáról már? Kollégáim fel nem fogják, mit tud ennyire egyedi hibát okozni, de hátha valaki szívott már ilyennel.

Új hozzászólás Aktív témák