Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
methyl
tag
Szevasztok!
Sokadszorra van Vista 64bit-es op.rendszerem, most épp SP1-em.
Új alaplap került a gépbe, és véletlenül nem AHCI módban lett telepítve az op.rendszer. Már minden drivert feltelepítettem. Szeretném utólagosan aktiválni az AHCI-t. Utólag ha a BIOS-ban átkapcsolom a native IDE emulációt AHCI-re akkor nem lenne gáz? Vagy abszlút nem indulna el a Winfos....?
Csak azért mert ha már van modern AHCI akkor jobb lenne inkább azt használni, merevlemez adat-elerés tekintetében jobb, ahogy vágom.még egy dolog amivel nem találkoztam. Vista bootoláskor hirtelen beugrik vmi GRLDR-es szöveges felület fehér betűkkel fekete háttéren, de tovább is ugrik és elkezdi betölteni a Vistát.... Idáig ilyet nem láttam az előző Vista telepítéseimnél.
Ez probléma, vagy nem?
Letörölhetem a C:\ bootpartíción lévő GRLDR nevű 171 kbyte-os filet?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- Parfüm topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest