-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #30491 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bőven elegendő a facebook sync is, onnan meg minden átvesz. Nem tudom ki hogy van vele de nekem nincs eget rengetően sok ismerős skypeon, aki van az meg facebookon is regelt szóval... Engem ami irritált hogy csak "minden" kontaktra lehet rákeresni. És ha a skype ismerősöm nincs hozzákötve az outlook facebook kombóhoz akkor kétszer jelenik meg mivel külön kezeli. Hiába vettem ki a szűrésből a skypeot, lehet hogy a lista jó de a keresés már mindenben folyik. Ezt jó lenne azért állíthatóvá tenni vagy nem tudom, nem láttam értelmét mindent mindennel összekötni, engem már alapból sokkolt ez az egész sync téma, persze később azért láttam az előnyét meg tökre okés volt. De elég nekem a face és outlook sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest