Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A frissítő a meglévő ISO-kban. Lehet, hogy visszavonták, de sok-sok embernél még megvannak. Arra céloztam, hogy azok még mindig veszélyesek és örökre azok is maradnak. A 17763.17 hivatalosan nem veszélyes, de nem véletlenül van Insider-ben. Tesztelnek, aztán kiderül.
Na jó, de a CU nem is egy komplett rendszer-frissítő. Az lenne az igazán "vicces", ha annál is előjönne...
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
pzstm
Topikgazda
válasz westlake #1798 üzenetére
a frissítő már nem veszélyes. De azt írtad ugyanolyan. Nem. MErt a mostani slow és release preview ring CU-ja esetében már nem szabad tudni reprózni az eredeti hibát
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
Topikgazda
válasz westlake #1796 üzenetére
nope.
A .17-ben is javították, és a .55 még azon túl is tartalmaz javításokat.
We have fully investigated these issues and developed solutions that resolve all three of these scenarios, so the “original” old folder location and its contents remain intact.
Today, we also released some other fixes in the monthly update for customers who have already taken the Windows 10 October 2018 Update. More details are available in KB 4464330.
Insiders who received 17763.55 earlier today have the same fixes from 17763.17. 17763.17 is meant for people coming from previous version of Windows 10 updating to the October 2018 Update.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
westlake
félisten
-
pzstm
Topikgazda
válasz westlake #1794 üzenetére
a nem insiderek meg megkapták a 17763.55-ös verziót, akinek úgyis sikerrel felment és elégedett volt a 17763.1-el
-
westlake
félisten
Updated version of Windows 10 October 2018 Update released to Windows Insiders
Lehet tesztelni a javított 1809-et (17763.17). Remélhetőleg ISO-k is lesznek hamarosan.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18252 [Fast Ring/Skip Ahead]
-
zolee001
őstag
Windows Insider szlogenje?
A jövő hibái már ma!
-
BiP
nagyúr
(Már) nem Insider, de úgy néz ki, Update-en hirtelen elérhető lett a 1809, átugrották a Release Preview-t is.
Vannak ISO-k is.
[link]Szörnyű világ, hogy ezt a tényt facebookról tudtam meg. (nincs otthon nem Insideres gép, mind friss volt már, így elsőkézből nem tudtam értesülni )
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Harmadszorra elindult szerencsére.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pzstm
Topikgazda
válasz Milestone2 #1786 üzenetére
elsőre nekem most rollbackelt és visszaállt 18242-re, másodjára meg simán felment és minden ok.
-
addikt
válasz Milestone2 #1786 üzenetére
Error number indicates a driver or software conflict.
Often a non-microsoft anti-virus.
-
Milestone2
nagyúr
Bakker most már nálam ez mindig így lesz?
Mai Skip Ahead (18247) frissítés is leáll hibaüzenettel: 0x80070003
18242 is ezt csinálta 5 vagy 6 nap alatt ment fel.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
westlake
félisten
-
BiP
nagyúr
válasz westlake #1782 üzenetére
A 17763.1-ből csináltam, mert én is arra tippeltem, hogy ez lesz az RTM, ideje ISO-t csinálni. És kb. az RS4 rtm óta nem csináltam ISO-t, hanem jó ideje folyamatosan online frissítgettem a rendszert az insider buildekkel, de most már ideje lesz újrapakolni a gépet így 2 év,többtíz build update és 2 platformcsere, meg pár SSD csere után. (és ha már reinstall, akkor már a friss RTM-mel tenném, ne kelljen 1 hét múlva újra frissíteni).
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
The likely Windows 10 October 2018 Update RTM build is now in the Slow ring
Persze ez csak egy független cikk, szóval az is lehet, hogy nincs igazuk. Donna-ek csak át akarnak verni minket, hogy még nem végeztek.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18242 <Skip Ahead>
-
addikt
-
-
addikt
válasz Milestone2 #1762 üzenetére
Töröld a c:\Windows\SoftwareDistribution\ mappa tartalmát (safe módban) vagy futtasd a Windows Update troubleshootert, az első verzió encrypted volt, lehet azt próbálja folyamatosan felrakni, a cache törléssel már a jót szedi le elvileg.
-
Milestone2
nagyúr
Hát nálam 4 nap alatt nem sikerült telepednie 18237-nek.
Letölti, előkészíti, telepíti, majd hibaüzenettel leáll!
Most 8%-nál tart a telepítés, igyekszem nem elfelejteni leírni a hibakódot, amikor leáll...[ Szerkesztve ]
-
pzstm
Topikgazda
Known issues
There are currently no major known issues to report but if anything pops up from Insiders, we’ll add it here as appropriate!iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
-
addikt
válasz Milestone2 #1757 üzenetére
Jött hozzá ki egy újabb változat, mert az előző véletlenül kódolt volt, így a memória használat egy kicsit megugrott (állítólag)
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18237 <Skip Ahead>
-
addikt
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17754
Megannyi fix.
Play nice!
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17751 [Fast Ring]
The build watermark at the lower right-hand corner of the desktop is no longer present in this build. This does not mean this is the final build as we are not done yet. We’re just now beginning the phase of checking in final code to prepare for the final release.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Play nice!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18219
We fixed an issue where the taskbar would stay on top of full-screened apps if you had previously hovered over any grouped taskbar icon to bring up the extended list of previews, but then clicked elsewhere to dismiss it.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zsoltzsolt #1732 üzenetére
Nem tudjuk, eleve Enterprise verzióra nem valószínű, hogy fel tudsz tenni egy Pro Insider buildet, mert nem fogja elfogadni a kulcsot.
-
zsoltzsolt
addikt
#1732, tudna abban valaki valamit mondani? 😊🤔
-
zsoltzsolt
addikt
Lehet kissé láma a kérdés, de ehhez a részhez nem értek.
lapotopon most 8.1 Enterprise van, nem lehet frissíteni w10-re (valami mennyiségi, intézményilicence).
Ha erre letöltöm az insidert, akkor fel leheet telepíteni:Vissza tudok utána állni az eredeti 8.1-re, ha valami gubanc lenne?
Előre is köszönöm a választ! -
BiP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
BiP
nagyúr
A hónapos megjelöléssel sosem bírták összehozni, hogy akkor ki is legyen adva, de ha így jelölik, akkor nem lesz kavar.
Biztos el akarják kerülni a hasonló eseteket. (májusban jelenik meg a 1803-as April update.)
H1 'oszt jóvan. Az ütemezés ettől még biztos nem változik.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
Topikgazda
tudjuk hogy március és szeptember az elkészülés céldátuma, de lehet késés is ebből...
áprilisra, akr májusra is átcsúszhat a final
-
pzstm
Topikgazda
-
westlake
félisten
-
pzstm
Topikgazda
nyitva a skip ahead, lehet jelentkezni
-
westlake
félisten
-
vlevi
nagyúr
Nnna.
"Starting with this build, we’re taking Sets offline to continue making it great. "
Rögtön észrevettem, még mielőtt elolvastam volna a vaccnyúl részt
Ötletnek jó volt, de a gyakorlatban nem tudtam rájönni, hogy jó lesz-e valamire. UWP appokat pl. nem lehetett két külön setbe berakni, mert egy UWP app csak 1 példányban futhat. Így, ha megnyitottam a postát, akkor, amikor hozzá akartam adni egy másik sethez is, akkor átváltott az előző helyen megnyitott posta appra.
Megjelenésben pedig abszolút taccsravágta az ablakok fejlécét.
Ja, amúgy sikerült a naptár appba beleerőszakolni a google-ban lévő osztott naptárakat, csak nem reklámozzák, hogy hogyan kell.
A naptár app-ban nem is lehet, ehhez el kell látogatni az outlook.com weboldalra, és ott lehet a kívánt naptár .ics álomlányt hozzáadni az outlook.com-on, ezután a naptár app-ban fel kell venni az outlook.com-os accountot, és onnan már jönnek a naptárak.
Hogy mennyire fog frissülni, azt még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest