Aktív témák
-
Hát én jártam már pórul az eset-el, avast-al, avg-vel és azért mondtam azt amit. Most itt nem arra gondolok, hogy melyik találja meg a legtöbb vírust, hanem a mindennapi használatot, vírusokkal mit csinál stb, ramn használat, gép visszafogás stb.
A gép 4 giga ram, 2 magos amd és pl. az avg megfogta, nem tudtam vele mit csinálni. Avast a vírusokat beengedi, nem is kicsit. Az eset meg szimplán megdőltötte a rendszert. Igaz nem a 7-es volt, hanem a 6-os, vagy az 5-ös. Arról nem is beszélve, hogy a homegroup nem ment addig, míg a tűzfalát nem kapcsoltam ki. Na mindegy, hát nem győzködni akarok, mert mindenki azt használ amit akar, cask nekem ezek a tapasztalataim, sőt, sokan panaszkodnak rá, lásd eset-re. Amúgy meg MSE+MBAM kombót használok, kopp-kopp, és eddig jó. Ha valamelyik csinálja majd a hülyeséget akkor búcsút mondok neki. troll off.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest