-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya1985
tag
válasz
King Unique #75709 üzenetére
lekötöttem mindent,csak az ssd ment ,de úgy sem engedte.
-
petya1985
tag
Sziasztok!
Teljesen új gépet rajtam össze,Ryzen 1600 cpuval és egy M.2 Nmve Samsung pm961 256 gb ssd-vel.
tenni akarok fel Win 10-et,usbről. Mikor telepítem hiába látja a hdd-m is és a ssd-t is a telepítő,csak a hdd-re engedi a rendszert tenni! gpt particós hibára hivatkozik. Minden merevlemezem NTFSben van.
A Bios ban is próbáltam már beállítani UEFI re is ,LEgacy ra ,de mindig ugyan ez a helyzet.. Formáztam is őket a telepítőben,de semmi eredmény.
Most felraktam a hdd-re ,de én az ssd-re szeretném! Egyébként minden faszául megy most is,csak nem az ssd a rendszerem ahogyan szeretném!Valaki tud nekem ebben segíteni??
-
petya1985
tag
Hello. Vettem egy uj lapot es azota kaosz van..
Gigabyte b150m hd3. I5 6500 8 gb ram. Szal kicsereltem a lapot es tettem egy uj rendszert de azota allandoan kek halalozik kb 2-3 perc utan.. 3 fajta hibauzit ir egyszer ezt egyszer azt..Kmode excepition not handled
System service exp. Not handled
Kernel security chek failtureTipp vkinek??
-
petya1985
tag
válasz
tordaitibi #54647 üzenetére
nah ,sikerült végre megcsinálnom...!
kivettem az elemet újraindítottam és bootoltam,persze még így nem ment,de visszaraktam az elemet és jó volt...
nem tudom mi okozhatta ezt... -
petya1985
tag
válasz
King Unique #50 üzenetére
látom nekem senki nem tud segíteni...
valamit azért hátha tudtok... szerintem itt a problémám gyökere...
miért van az,hogy amikor bootolnék(de nem tudok ugye,mert nem veszi be a gombot!) akkor a bill. 3. lámpája állandóan vibrál és a második is folyton égőben van... ..ezt mit jelent?
1.lámpa a num
2. caps lock- folyton ég.
3.scroll lock ez vibrál..valakinek valami tipp?
-
petya1985
tag
asztali gép fm2+
gigabyte f2a88xm-d3h lap,8 gb kingstone hyperx,a10 7700K int. vga-s(nincs is mellette pcie!)
próbáltam igen,ps/2 vel is...mondom minden rendbe a billel és a beállításokkal ,most is erről írok az újratelepítendő win10-ről..
tanácstalan vok...
próbáltam win7-tel is...esetleg ami szemet szúr nekem,hogy mikor bootolnám/bejelentkezik a gép, akkor a ledek közzül az utolsó kettő ég,nem a numerikus! ez csak akkor gyullad ki,ha már átlépjük a boot menüt...
nem tom az számít e valamit,de 2 ssd és 3 winchester van és egy dvd bekötve,persze ahogyan kell.
az egyik ssd-m a rendszer -
petya1985
tag
nekem senki nem tud segíteni a bootolásnál miért nem veszi be a gombnyomást mikor kéri...
igy nem tudok telepíteni.
próbáltam usb-ről is.
a BIOSban minden be van állítva,uefis biosom is van.
hiába van a dvd beállítva 1 bootopciónak!
minden mást enged,csak kivéve ott nem,h nyomjak egy gombot a továbblépéshez..:S
Másik bootlemezt is megpróbűltam,másik usb-re dugtam az aljzaton,elemcsere is volt,legacy usb is bevan állítva
valakinek valami tipp??? mindent megpróbáltam már! -
petya1985
tag
hello.
Bootolva szeretném felrakni a Win 10-t,minden simán megy egészen addig,amig azt nem írja nyomjak egy billentyűt a boot inditáshoz. Csak hogy semmilyen gombot nem vesz be ! Érdekes,hogy előtte a BIOS bevesz minden gombot és most is erről a billről pötyögök.
Beállítottam a Legacy USB-t is,próbáltam ps/2 billel de azzel sem tudom elinditani a bootot! tipp valakinek??!a107700k cpu,gb f2a88xm-d3h alaplap.8gb ram és ssdre tenném...
pendriverol is próbáltam de ugyan ez a szitu..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest