Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • quailstorm

  nagyúr

  Általában egy builddel szoktam elmaradni, mert addigra már összekókányolják annyira, hogy nem találkozok a kezdeti bugokkal.
  Bár, ha jól tudom akinek rossz a start menü annak még most is rossz.
  Nem ezt használnám, ha nem lenne muszáj, és az egyéb frissítések mehetnek, csak a build upgrade nem, mert egyszerűen nem engedhetem meg, hogy ezzel szarakodjak, mikor a diplomát kergetem.
  1607-ről 1703-ra váltás is lemondással telt emlékezzetek (NOX emulátor).

  Nem én vagyok a gépért, a gép van értem. Az a baj, hogy már a farok csóválja a kutyát és ennek egyesek még örülnek is.

  (#74473) Duracellm...: bár még nem próbáltam ki IDE-ket, appokat, de maga az OS upgrade eseménytelen volt és a UI egyelőre smooth. Szóval talán megúsztam. NOX-ot is frissen kell tartanom már, az nem lehet gond. LeapDroid is fut még. Szerintem ezt most tényleg megúsztam.
  USB DAC-om meg nincs még. Legacy dolgokat meg legacy OS-es külön gépre költöztettem most már, azzal se foglalkozok W10 alatt többé.

  Félreértés ne essék, én attól fosok, hogy egy build upgrade-be belerokkan a Visual Studio, vagy valamelyik beágyazott IDE, aztán nyekk a szakdolgozatnak egy időre. Önállósítást nagyon utálom. Volt pár W10-es élményem már azon túl, hogy mennyit buktam a gameplay felvétel teljesítményben.
  Beragadt automata update otthagyott Visual Studio project mellett míg vizsgáztam például. Ez a mostani 1709 is mocsok erőszakos volt, és bár megpróbáltam legyilkolni, csak az lett a vége hogy beletörődtem. Most is tök mással foglalkoztam, egyszerre kellett volna a két gép, erre nézhettem a laggot meg a csíkot, aztán meg hogy halasztás gomb nélkül visszaszámol és újraindít. Ez igen kéremszépen, ez tempó.
  Laptopomat is nem egyszer kellett már szabálytalanul leállítani, mert ez a mocsok kikapcsolt frissítés mellett is képes volt elkezdeni a Windows előkészítése az időpazarlásra műsorszámot, mikor indulnék... Előjele nem volt, értesítés nem volt, sőt azóta se tudom mi volt és ki volt az. Kb. 2-3 hete.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák