- OpenMediaVault
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OpenWRT topic
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
válasz
Cs1csó #110955 üzenetére
Jah: lehet, hogy nem fogalmazok elég egzaktan.
A "csicsákat" így ki lehet kapcsolgatni, de nem lesz igazán kedvemre való. Azt nem tudom - gyorsan - elérni, hogy egy szemet nem bántó színkombinációm legyen. Évtizedek óta tizenórákat bámulom a monitort, nekem már nem mindegy, hogy mit nézek. (Azt sem szeretem, hogy nincs rendes keret az ablakok szélén és lapos ikonok beleolvadnak a háttérbe - de végül is ízlések és pofonok.)
Másrészről egy rendes téma nem "machináció". Bár ha a Microsoft bénulását nézem a sötéttel... hát akár igazad is lehet.
Mindenkinek megvan a saját dilije (lásd korábban valakit az idegesít, hogy 100 MB extra helyfoglalást nem tud megtakarítani a 15 GB-s op rendszer telepítésénél), nekem meg ez az. Klasszikus Windows XP látványt szeretnék mert azzal tudok jól látni!
De összekattintgatom én magamnak csak bosszant ha egy frissítés és ha más hiba nincs benne akkor azzal kedveskedik, hogy default megjelenést állítja vissza. Ehh!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 1 / 2
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest