- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Csak én nem vagyok türelmes olvasó, vagy a lényegről soha nem szólnak a Win10 cikkek?
Nemtom, kvázi külsős célszoftverekkel ingyenesen elérhető „szolgáltatások” beépítéséről olvashatok képernyőkön át, ami a korábbi ingyenesség miatt szinte teljesen érdektelen infó számomra… de tényleg remek miket tud a Win10
Nekem lényegesebb kérdés lenne, hogy a hardverek kinyírásáról mennyire szól a történet? devmgmt szinten win7 drivert meg lehet vele zabáltatni úgy, hogy menjen is vagy nem? Van olyan változtatás, ami miatt nem működnek a korábbi illesztőprogramok pl. külső USB-s kártyáknál?
Ha egy alaplaphoz a gyártó nem tett ki 8-as, 8.1-es drivert csak hetest akkor negyedét se éri majd?Vagy ez csak engem érdekel?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy topik
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest