Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

Kérlek segítsetek egy tippel!
    Belassult egy gép... de leginkább az Internet Explorer!
    Például ha a nyomtatásra kattintok, akár 10mp is lehet, mire megjelenik a nyomtatási kép.

Természetesen próbálkoztam már:
    - oldallap levételével
    - ssd cserével (átimidzseltem egy hároméves Kingstonról egy új Kingston ssd-re)
    - sata kábel cserével (kb. ötször, és mintha egy-egy csere után pár napra jobb lenne!!!)
    - 4gb-ról 8gb-ra bővítéssel
    - internet explorer alaphelyzetbe állítással

Ránéztem az Edge-re is, mint alternatívára, de ott meg a nyomtatási képet nem tudom úgy személyre szabni:
    - "keskeny" margót tudok állítani, de pont 7mm-t (mint az IE-ben) nem tudok

Azért kell IE-t használni, mert bár
    - Firefox is van, de Firefoxban egy másik cég neve alatt fut a Netpincér.hu.
    - Chromeban meg böngésznek a dolgozók, és be-bezárják.
    :-)

Visszatérve a lassulásra, igazából általában véve is hiányzik a reszponzivitás. Pedig se a proci, se a ram nincs kiterhelve. Ha nyitok egy feladatkezelőt vagy egy saját gépet, érezhetően várakozósabb, mintha a másik ugyanolyan gépen tenném.
    (Ezért az a benyomásom, hogy nem az IE-ben kéne keresni a hibát, hanem az is csak jelenség, ugyanis talán az IE többet fordul a diszkhez, és jobban belassul a diszkelérés gyenge performanciája miatt.)

Én arra gyanakodom, hogy az ssd csatlakozásával nincs valami rendben. Érdemes lehet valami szipi-szupi sata kábelt venni? Vagy a Kingstontól eltérő márkát választani hátha nem annyira szereti az MSI AM1 alaplap?

Ti merre indulnátok?
    Mondom, semmi furát nem látok process explorer szinten...

Új hozzászólás Aktív témák