- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Outlook topic
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Kérlek segítsetek egy tippel!
Belassult egy gép... de leginkább az Internet Explorer!
Például ha a nyomtatásra kattintok, akár 10mp is lehet, mire megjelenik a nyomtatási kép.Természetesen próbálkoztam már:
- oldallap levételével
- ssd cserével (átimidzseltem egy hároméves Kingstonról egy új Kingston ssd-re)
- sata kábel cserével (kb. ötször, és mintha egy-egy csere után pár napra jobb lenne!!!)
- 4gb-ról 8gb-ra bővítéssel
- internet explorer alaphelyzetbe állítássalRánéztem az Edge-re is, mint alternatívára, de ott meg a nyomtatási képet nem tudom úgy személyre szabni:
- "keskeny" margót tudok állítani, de pont 7mm-t (mint az IE-ben) nem tudokAzért kell IE-t használni, mert bár
- Firefox is van, de Firefoxban egy másik cég neve alatt fut a Netpincér.hu.
- Chromeban meg böngésznek a dolgozók, és be-bezárják.
:-)Visszatérve a lassulásra, igazából általában véve is hiányzik a reszponzivitás. Pedig se a proci, se a ram nincs kiterhelve. Ha nyitok egy feladatkezelőt vagy egy saját gépet, érezhetően várakozósabb, mintha a másik ugyanolyan gépen tenném.
(Ezért az a benyomásom, hogy nem az IE-ben kéne keresni a hibát, hanem az is csak jelenség, ugyanis talán az IE többet fordul a diszkhez, és jobban belassul a diszkelérés gyenge performanciája miatt.)Én arra gyanakodom, hogy az ssd csatlakozásával nincs valami rendben. Érdemes lehet valami szipi-szupi sata kábelt venni? Vagy a Kingstontól eltérő márkát választani hátha nem annyira szereti az MSI AM1 alaplap?
Ti merre indulnátok?
Mondom, semmi furát nem látok process explorer szinten...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest