Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Cr00py #81502 üzenetére

    Lehet hogy rosszat linkeltem, csak a changelog volt a lényeg, abból is hogy milyen Spectre védelemre gondolok...
    A hotfix drivert láttam már, de nincs fekete képernyő gondom és nem szeretek hotfix verziókat feltenni (legalább is nV-nél, AMD-nél sohasem untam meg a röhögést, hogy mindig hotfix-hotfixének a hotfixe volt telepítve, bár azóta értelmesebben verzióz már az AMD :))).

    Egyre biztosabb vagyok benne, hogy valami nem stimmel. Elindítottam egy régebbi játékot, ami egyrészt mint ha kevesebb fps-t produkálna, mint ami rémlik, másrészt 2160p60 képmódban FastSync-el olyan érzés 40-50 közt mászkáló fps mellett szaladgálni, mint ha 24Hz-en ragadt volna a kijelző filmnézés után (darabos, mint az állat). Valami ilyesmit tapasztaltam sokkal kisebb léptékben 1080p120 képmódban ~200 fps mellett (ennek már kvázi vajsimának kéne tűnnie, ha nem vagyok szőrszálhasogató kedvemben, de nem volt teljesen az) és közepes mértékben 2160p60-ban ~120fps mellett (ez elmegy-elmegy, de inkább olyan, mint ha 120 helyett 60 fps lenne és épp csak nem esik be 60 alá, de a képkockák eloszlása már kedvezőtlen lehet).

    A visszagörgetés most nem opció. Legfeljebb az, hogy egy üres hdd-re felteszek egy régebbi Widows-t frissen tesztelésre. De inkább csak érdeklődtem más tapasztalta/hallotta-e ezt, mert akkor gondolom úgyis lesz hamar javítás.

    Még az jutott most eszembe, hogy pár napja alaplapi BIOS-t is frissítettem, de szétnéztem a Setup-ban és minden a helyén van.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák