Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz gekkoXT #79834 üzenetére

    Van felzúdulás, csak csepp a tengerben egyrészt MS-t eddig se nagyon hatotta meg és hullámokban adják ki így nem egyszerre csapódik le, másrészt a rajongoktól megkapja az ember, hogy user error. :U
    Két örök érv szokott lenni "rengeteg hardver-driver kombináció és azért" erre ugye nem magyarázat ugyanazon a gépen, ugyanolyan számú eddig jó Win által feltett driverrel, eddigi Winnel megy új Winnel miért van gond, a másik sláger "nálam minden tökéletes, anyám, macskám, szomszéd se panaszkodott rá" ilyenkor általában kiderül felét se használják a rendszernek homokba dugott fejjel nem számítanak hibák, illetve hozzáértés hiánya okozza a minden rendben érzést, idős szomszéd szerint az XP is tökéletes 2018-ban hiszen lehet rajta netezni és képeket nézni.

    Felzúdulásért nézz be a Win10 subredditbe, az egész főoldal abból áll hetek óta a 1803 mit rontott el, ez is elég nagy minta. Régóta olvasom ezt a subredditet, adott pillanatban megnyitva a főoldalon a szokásosnál mostanában nem túlzok min. tízszer annyi panasz csak címszavakban: "New update broke my PC, fucked my laptop, computer won't boot, no audio, microphone problem, poor internet connection, low FPS, Alt+Tab problem, stuttering, SSD problem, had to roll back..."

    MS részéről eddig Chrome fagyás, SSD gondok miatt jegyezték meg látják, rajta vannak az ügyön, csak hát ennél több baj van. Részemről én legalább négy elfogadhatatlan hiba miatt kényszerültem visszaállni 1709-re. (1803 lassított a neten, két kékhalál tíz nap alatt, filmlejátszás akadt és több zavaró app bug) Első hónapban soha nem fogok új kiadást feltenni, talán három hónap múlva nekifutok újra, ha addig kipofozzák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák