-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz King Unique #79190 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
"Visszajelzés kérésével eddig nem nyaggatott egyik sem 1803 alatt"
Téged nem, hurrá. Engem igen. Viszont és itt a lényeg: kikapcsolni nem tudnám, mert az állítólag minden rendben tökéletes rendszer szerint insider szervezet kezeli a feedbacket. Az összegző sem javította ki. Saját gépeden megnézed garantálom neked is olyan inaktív megváltozhatatlan.
"A fényképek alkalmazásnál a lapozási problémát pedig aztán végképp nem lehet a 1803-ra fogni"
Mint írtam 1709 alatt egyből megnyitja helyesen a képet és lapozhatok. 1803 nem tudta tisztán megnyitni várni kellett. Most lehetsz felnőtt és válaszolhatod hát ez pech, vagy lehetsz dedós hogy "de nekem jó nálad van user error!"
"Viszont attól még nem lesznek hívők és nem kell ezt rájuk aggatni!"
Ugyan már. Egyik "tökéletes, betonstabil rendszer" hozzászóló beír objektivitás nélküli dolgot "Továbbra is fenntartom, hogy a hibák jelentős része user error, a másik része drivergyártói hanyagság." aztán helyeselsz hozzá. Hát nem tudom mi user error azon tiszta telepítésen ugyanaz a vas, ugyanaz a számú driver 1709 jó, 1803 BSOD, nem tudom mi user error azon meg akarok nyitni egy képet, ne adj isten szerkeszteni is, új build alatt szar, régin jó, vagy a speedtest felét, harmadát méri a netkapcsolatnak. Azért mindig megmagyarázzátok soha semmi nem a Microsoft sara... mi ez ha nem hívői hozzáállás?
"Az pedig, hogy itt a topikban leírják többen, hogy ők nem tapasztalták az egyesek által említett hibákat és náluk gond nélkül működik a rendszer, az csak az előbb leírtakat támasztja alá."
Valós problémákat leírok, linkelek cikkeket, a reddit megathread véletlenszerűen lapozva én is tapasztaltam a leírt gondokat akkor meg hater vagyok szerinted?
Általánosítani nem én szoktam, ha nektek tetszik az új hurrá. Ti estek nekem általános minden jó és tökéletes dumákkal, mert rosszat merészeltem írni a saját és olvasott tapasztalataim alapján. Nálam egy bughalmaz volt, fogadd el. Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
Mivel a win update le van tiltva a defener sem frissül. Meg lehet azt csinálni mint win 7-nél, hogy külön kiválasztom a frissítéseket, amit telepít?
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Lehet nem teljesen idevág a téma de windows 10 -en van a jelenség. Alaplapom: Gigabyte GA-B150-HD3PUsb-ről megy a billentyűzet , egér, és a wifi adapter is usb, tehát a net is usb-ről jön vezeték nélkül. A gondom, az hogy ha rácsatlakoztatok az előlapi usb 3.0 portra egy külső usb-s vinyót, akkor egyszerűen az összes többi usb-s eszköz elkezd vacakolni, az egér van hogy másodpercekig nem válaszol, aztán is csak szaggatottan megy, billentyűzet detto, az usb wifi stick pedig van hogy leválasztódik ilyenkor magától, aztán visszakapcsol persze.. Miután leválasztom a külső vinyót minden megy stabilan.
Ez mitől lehet?
Minden driver friss, bios is. Az érdekes, ha hátulra dugom be valamelyik usb 3 portra akkor nincs ilyen, de nyilván azért van az előlapi hogy kényelmesen tudjak usb eszközöket csatlakoztatni, hogy ne kelljen a gép háta mögött görnyedve kotorászni.
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #79201 üzenetére
Pont azt írtam, hogy megnéztem az adatvédelemnél és a Windows Insider Program kezeli, de mégsem dobálja fel ötpercenként a feedback ablakot. De gyanítom, hogy másodnál sem, mármint nem mindenkinél. Na ezért is érdekes...
A fényképeknél a lapozási problémát pedig hiába akarod erővel a 1803-ra fogni, mert már a korábbi verzióknál is megvolt. Tessék: [link], [link]! De a 1709-nél pl. nálam is többször előfordult, hogy ideiglenesen megakadt a lapozás. Az pedig különösen vicces, hogy most a 1709-et sztárolod, holott korábban még nagyban fikáztad az UWP appokat a fényképekkel egyetemben pl. ebben és ebben a hozzászólásban is... De úgy látszik most hirtelen megszűnt minden probléma a korábbi verzióknál és csak a csúnya 1803-nál van gond nálad...
Az pedig megint érdekes, hogy a más által leírtakat 1:1-ben nekem próbálod felróni, holott én a linkelt hozzászólásban a hardvergyártókra és a driverekre utaltam. Ja, és nemcsak én, hanem mások is felvetették. Tessék: [link], [link]!
A linkelt cikkekkel pedig hiába jössz, mert azokban csak azt írják, hogy elvileg létezik és előfordulhat olyan probléma, de azt már nem, hogy kivétel nélkül mindenkit érint. Márpedig pont általánosítani próbálsz, hogy ha nálad olyan gondok vannak, akkor biztos alapból nem működik és mindenki másnál is olyan. Holott pont az a helyzet, hogy nem... A másik meg az, hogy vannak akik kulturáltan le tudják írni a problémájukat és akár a negatív véleményüket - amit nyilván lehet - , de ugye nem mindenki és leginkább rájuk vonatkozott a hater jelző. Na meg, ha más pl. ebben a hsz-ben MS fanboy jelzővel illethet valakit, akkor ennyi erővel az érintett, vagy akár más is mondhat hasonlóan cifrát...
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Ga3rieL #79200 üzenetére
Nálam is fenn van, játszom is 1-2 Assassin's Creed-del, de nincs ilyen gond.
De semmilyen más gond sem, amikről itt írnak. Sőt, én nem is tudtam hogy még létezik win10 alatt is kék halál, csak itt olvasok róla, sosem láttam egy gépen sem a 3 év alatt. (kopp-kopp)
Illetve ez a szövegmezős bug (vagy feature?) megvan, de ezzel még asszem el tudok éldegélni.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
King Unique
titán
válasz Ferenc. #79205 üzenetére
Ilyen probléma lehet akár USB 3.0 & Wi-Fi interferencia miatt is. Vannak erről hivatalos leírások pl. itt, valamit részletezve a probléma ezen a weboldalon.
(#79209) svgyula:
Mondjuk a hátlapon lévő USB-portok rendszerint stabilabbak szoktak lenni áramellátás terén is, de azért egy normális hardvernél az előlapi USB 3.0 portoknak ki kellene tudni szolgálni az említett eszközöket. Pláne, hogy egy egérnek és billentyűzetnek amúgy sincsen olyan nagy energiaigénye.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Ferenc. #79205 üzenetére
Szia! Talán a táptól? Ez jellemzően áramellátási probléma. A belső USB "áramszolgáltató" nem bírja ellátni az összes csatlakoztatott eszközt.
(#79207) TRob1
+1 Csatlakozom! Nem vagyok sem "belső" sem fizetett meghízott! De eddig ez a legstabilabb rendszer az összes közül. A közelemben egyik gépen sem volt "kék halál".[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
pergabb
senior tag
Sziasztok!
Pls segítség, én most már agyf*szt kapok. A gépben samsung evo 850 ssd van, természetesen a korábban említett probléma jelentkezett is. Előző verzsön már nincs a gépen, oda nem tudom vissza állítani. Mivel telepítve nincs, így szintén nem tudom eltávolítani. Csökkentett módban elindítom a gépet, elsőre ugyan úgy gurigázik, 2. alkalommal már elindul a win, restart és megy minden rendesen, viszont utána természetesen a köv. kikapcsolásnál ismét telepíteni próbálja. El lehet ezt a nem telepített frissítést vhogy távolítani a gépről, vagy szórakozhatom vele így amíg nem orvosolják és jönnek rá, hogy nem csak az intel ssd-k érintettek, aztán utána majd telepíthetem újra az egész rendszert? Hibaelhárító nem használt úgy szintén, úgy csinált, mint aki törli, de nem. Rohadtul irritál most már az egész.
-
-
addikt
válasz Ga3rieL #79200 üzenetére
A leírtak alapján, én most már mindenképp leszedném az Uplayt, a Revo Uninstallerral. Természetesen először, a már telepített Uplayos játékokat szedd le, szintén ezzel a progival, és a legvégén magát az Uplayt, és utánna mehet az újratelepítés.
Az eltávolításnál meg nem kell semmi hókusz-pókusz, kiválasztod a törölni kívánt programot, a fenti menüben rányomsz az "Eltávolítás" ikonra, majd a visszamaradt cuccoknál berakod a pipákat oda, amiket a Revo talált a programmal kapcsolatosan, és törölsz mindent manuálisan."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
TRob1
veterán
Én és a Linux. Hahaha. Vicces vagy, de kvára távol áll tőlem az a xar (annyira hogy még a topikjába sem járok fikázni, nem úgy mint egyes linuxfanok ide)
És igen, szerintem is a legstabilabb win a winek történetében. Én is EZT tapasztalom (az összes többi winnel volt kisebb-nagyobb gondom, a "halálokat" is megértem... mondjuk win8.1 is már egész jó volt)
¤ R'n'R ¤
-
Samal
csendes újonc
-
TRob1
veterán
válasz Ga3rieL #79218 üzenetére
Az első sor vonatkozott Uplay-re, az üres sor utáni többi már általánosságban a win10-re.
Ha pl. itt ph-n írok, van hogy enterre nem ugrik egy sort (De gépelni kezdek, akkor mégis következő sorban kezdi), ha nyomok mégegy entert akkor meg már kihagy egy sort mikor elkezdek írni.
(#79217) Samal:
Mivel "programról" van szó, soha nem lesz tökéletes. Sajnos hibák belekerülhetnek, előfordulhatnak. Mint minden másnál is.
De volt már hasonló, bizonyos amd procis gépeknél egy frissítés után nem indult a rendszer. Aztán kiderült hogy amd kicsit hazudott a specekről, akkor pl. ezért készült rossz frissítés... Wint szidták akkor is.És a sok hardvergyártó is baxik normális drivereket írni annak ellenére, hogy bőven előre megkapják hogy mégis mit hogyan és mikorra. De sokuk még utólag sem pótolja, főleg régebbi hardverekre. Kiadnak vmi általános fost, aztán van ahol megy, van ahol megyeget, és van ahol nem is megy a júzer hardverével.
Nvidia is kiadott már jópár hibás drivert, volt hogy vontak is vissza, de legalább foglalkozik a dologgal és igyekszik javítani. Na ez nem mondható el mindenkiről.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Samal
csendes újonc
válasz pergabb #79219 üzenetére
Érdekes volt, mert a frissítés előtt készítettem egy Visszaállítási pontot, és amikor nem töltött be a rendszer, akkor azt visszaállítási pontot megkerestem és betöltöttem. Szépen ment is a folyamatjelző, majd hibával kilépett Akkor megpróbáltam egy másikkal, azzal se volt jó. Majd bejelöltem a mindent mutassa opciót, és ott láttam egy pár nappal azelőtti DirectX Update pontot, amit gondolom a rendszer csinált. Azt betöltöttem, végig is ment, majd kiírta, hogy hiba. Amikor újraindítottam a gépet, kiírta, hogy nem sikerült a frissítés, meg még valamit, hogy fájlok visszaállítása...vagy valami ilyesmit, és ámulatomra elindult a gép. Utána beállítottam a frissítések elhalasztását, mert láttam, hogy már megint frissíteni akart újraindítás után, majd amit itt már más fórumtársak belinkeltek a Show, Hide Update progival le lehet állítani.
-
Buckey
őstag
iSTEN vagy!!! Ez volt a megoldás!!!
Amelyik gép nem látott egy hálózatot sem, azon a Funkciófelderítő erőforrás közzététele és a Funkciófelderítő szolgáltató Kézi-re volt állítva, illetve nem futott. Elindítottam őket, és látta a saját mappáit.
A másik gépen, amin működött a mappamegosztás, azon csak a Funkciófelderítő szolgáltató futott, de nem értem, hogyan, hiszen az is Kézi-re volt állítva. Ezen is elindítottam a Funkciófelderítő erőforrás közzététele szolgáltatást, és megjelent a "rossz" gépen is a megosztott mappa.
Működik minden oda-vissza.
Mindkét gépen automatizáltam a folyamatokat, így már jól működik!
Köszönöm a felhomályosítást, erre nem is gondoltam.
Csak azt nem értem, miért kell informatikusnak lenni ahhoz, hogy egy egyszerű mappamegosztást megcsináljunk.
Szóval, ha ezt is "User error"-nak számítjuk, akkor az, de ha frissítés előtt tökéletesen működött, illetve a beállításokban minden be van kapcsolva, akkor már szerintem nem az. Egy egyszerű felhasználó nem turkál a szolgáltatásokban illetve a parancssort sem tudja/meri kezelni.[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
Itt is minden ok,főleg mióta 6.-ik napja 360 TS-t használom (igen leszólhatja mindenki,mer szar kínai). Meghökkenve olvasom ezt a sok problémás embert itt avagy gépet. Nem értem mit alkotnak,de hogy nem az RS4 ilyen rossz mint ahogy beállítják egyesek az tuti.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
togvau
senior tag
Hogy lehet ebben a hulladék rendszerben kikapcsolni, hogy az update ne ébressze fel a gépet minden nap 18:19-kor?
Megtaláltam, hogy az task schedulerben az updateorcestrator "schedule scan" feladat ébreszti fel, és pár nincs kipipálva hogy felébresztheti a gépet, de ilyen "apróságok" a májkrémszaftnál mindennaposak. Viszont kikapcsolni sem lehet a feladatot, mert nem engedi, azt mondja nincs jogosultságom, adminként sem...
Most találtam egy parancssori trükköt, hogy egyszerűen elvenni a system jogosultságát az ápdét service-től, de nem tudom ez hatásos-e.
Hogy lehet a nagytestrészt blokkolni, hogy azt csináljanak a gépemmel amit akarnak?hitler, sztálin, micro usb
-
svgyula
addikt
Figyelj "barátom"! Végigjártam az összes windows-t a 1.0-től kezdve 1991 környékén. Eddig minden rendszer amit kiadtak szinte kizárólag a kiadáskor a piacon levő legújabb hardveres gépeken ment tökéletesen! Az összes többi gépen !mindig! kellett valamit gányolni. Ez az első ami a régi hardverekkel is megbízhatóan megy. Az volt az üzletpolitikájuk: új szoftver-új hardver! Ez jó volt a hardver gyártóknak is mert akinek kellett az új az megvette géppel együtt. Most pedig a gyártók összeszarnak egy drivert(ha egyáltalán?) és várnak a nagy csodára, hogy el tudják adni a terméküket. Mivel a gépek sebessége már régen elérte azt a szintet ami a felhasználóknak elég, így nincs akkora igény az újabb és újabb gépcserére.
Azok akik nem értik meg azt, hogy abból a pár millió hardver variációból amivel jelenleg és a közelmúltban gépet egyáltalán össze lehetett tákolni, vannak olyanok amiken nem megy megfelelően, háát sajnálni tudom! Ez pontosan így volt régen is. A "hőskorban" még több processzor gyártó szemetét lehetett egy-egy alaplapba tenni és azok sem nagyon nem szerették egymást, most miért lenne másképpen? Mindenki össze vissza vásárol mindent. Sokan azt hiszik ha valami sokba kerül az csak és kizárólag jó lehet. Hát nem így van![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vlevi
nagyúr
válasz svgyula #79229 üzenetére
Szerencsére az Inteles lapok az elmúlt sok évben nem változtak olyan nagyon. Legalábbis asztali gépeknél. Ezért lehetséges, hogy egy Core2Duo gépen, de még korábbi pentiumokon is megy rendesen, mert, ha megnézed a chipset driver még valami 2006-os kiadás. Akkor még Win7 sem volt, csak Vista. Azóta működik ez a driver.
Laptopokkal más a helyzet, bluetooth, tapipad, wifi, ésatöbbi szirszar, mind gondot okozhat, mert ezekhez valóban kell a gyártói driver. Szarban lennék, ha az Asus B75M alaplaphoz gyártói driver kellene, mert ahhoz a legutolsó driver windows8-as. -
nagyúr
válasz svgyula #79209 üzenetére
Szerintem is a legstabilabb. - megjegyzem W10 x64 PRO-t és Enterprise N-et nyúzok.
"Kék halált" én sűrűn ki csalogatom belőle, de hát 3 konfig finomhangolása ezzel jár (S775, AM3+ és S1366-os platformokon).
Ami miatt még szerintem a legjobban sikerült ez a Win, az az hogy a számtalan "kék halál"-ból mindig visszatért, hiba mentesen. (régebbi windowsoknál nem egyszer újratelepitás lett a móka vége, még W7-nél is előfordult párszor).
Illetve meg még az miatt is, mert ez a Win a legrugalmasabb az összes közül amikor teljesen más hardverkörnyezetbe kerül, nem okoz neki problémát, feltalálja magát és megy.
Én minden létező frissitéssel kapcsolatos lehetőséget OFF-ra tettem, mert egyrészt nem szeretem ha állandóan lázad, másrészt itt csak mobilnetem van, az meg nem végtelen (kell másra az adatforgalom szűkös kerete).
Egyetlen moddolást tettem a rendszeren, mégpedig kapott egy classic shell-t, ez a gépházas, csempés cucc egyszerűen nem jön be (W8-óta).Meg nem szeretném, ha a finomhangolásaimat egy önkényes update lekukázná, nekem stabil környezet kell.
Innentől kezdve elképedve olvasom ezt a rengeteg nyavalyát, amikkel szembesülnek a felhasználók nap mint nap.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Geth
veterán
Szerencsére az Inteles lapok az elmúlt sok évben nem változtak olyan nagyon.
De (többnyire szerencsére).ha megnézed a chipset driver még valami 2006-os kiadás.
Lásd: #77900, természetesen nem 2006-ban írtákAsus B75M alaplaphoz gyártói driver kellene, mert ahhoz a legutolsó driver windows8-as.
Melyik driver?jokeph: AHCI driver-t próbáltad? Leválaszthatónak jelezte a belső cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
Samal
csendes újonc
válasz svgyula #79229 üzenetére
Figyelek "barátom"! Köszönöm a sok infót és bölcsességet. Sőt, még igazat is adok neked, egy-két kivétellel(lásd vlevi hozzászólását) de az üzleti rész az teljesen így van. Csak hát a halandón az nem sokat segít, amikor ül a halott gép mellett, és és elgondolkodik az élet rejtelmein. Pedig tényleg döbbenetes, hogy a a 2006-os nagy drájver csomag még most is él. De ez van....
-
hm15
senior tag
válasz Buckey #79235 üzenetére
Azt vettem észre, ha használom a megosztott mappát, akkor tartja és nem dobja el. Miután bezárom és inaktív lesz, már hajlamos megszakítani és B gépen elég csak a hálózat ikonra rányomni, A gépen újra aktív a megosztás. Röhej az egész, de most bekapcsoltam én is mindkét gépen a két funkció szolgáltatást, meglátjuk mi a végeredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Samal
csendes újonc
Egy másik fórumban írták is.
"A Windows 10-vel ellátott összes illesztőprogram 2006-ban keltezve . Ha megnézzük az egyes illesztőprogramok illesztőprogram-verzióját, akkor észre fogjátok venni, hogy az illesztőprogram verziója valójában megegyezik a Windows 10 build számával."
-
nagyúr
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
nagyúr
Nem bántottam. - nem érzem, hogy hátrányba lennék miatta.
Van valami jelentősége egyébként ?
SSD-n az aligmentálás jó, TRIM működik. Ezért jár az MS-nek egy kockacukor, hogy ez alapból rendbe van.
-
nagyúr
Igen, két gépem is van ICH10R déli hiddal, egy Asus P5Q (P45) meg egy P6T Deluxe (X58), mindegyiknél jelzi.
Nem is nagyon figyeltem egyébként, az AM2+-os rendszernél is engedte anno W7 alatt ugyanigy.
-
LOTR
addikt
sziasztok
win10, kb 2 hete probléma már, nem tudom pontosan, emiatt ma frissítettem is a 1803-as verzióra
ha megnyitok képeket a win képnézegetőjével, majd itt hagyom a gépet, mire visszaérek bezáródnak, nyithatom meg és rendezhetem el újra, elég idegesítő, korábban nem volt ilyen gondomvalaki esetleg tudja a megoldást?
kösziOne Ring to rule them all
-
Kékes525
félisten
Soha nem használtam élesbe a Photoshopot. Nem arra értettem, hanem általában. Előfordulnak ilyen programok.
Amúgy olvastál a Macrium hibájáról, amit most javítottak? Engem érintett, mert már a fizetőst használom a default mentéssel. Corrupt Incremental or Differential Image Files
(#79209) svgyula
"De eddig ez a legstabilabb rendszer az összes közül. A közelemben egyik gépen sem volt "kék halál."
Elég szomorú az, ha már csak ez (ennyi) a jóság mércéje. Ez lenne egy jó rendszernek a minimuma. Még a Te és persze mindenki más számára, magamat is beleértve, még eldönthetetlen, hogy milyen az új rendszer, hiába futott eddig jól a gépeinken. Ahhoz, hogy bármit is mondjunk a tapasztalat kevés. Az tény, hogy közölünk sokaknak voltak gondjai. Hogy ez kinek a hibája (user, Microsoft, hardver dirverek, hardver) még ezek sem biztosak. Azt azért kijelenthetjük, hogy ennyi ember nem lehet hülye, akiknél jelentkeztek hibák. Azaz nincs ennyi user error. Már csak azért sem, mert ide total kezdők csak nagyon kevesen írnak. Gyanítom, hogy a Microsoft is hibázott, mert másképp nem adott volna ki ilyen gyorsan frissítést. Habár ezt az utóbbit nem állítom biztosra, mert nem tudom, hogy ez egy rendes, vagy egy gyors frissítés volt e.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
TRob1
veterán
Ha a Gépházban az Alkalmazások-on belül a programnál bekapcsolod a Speciális beállításokban a Háttérben futó alkalmazások-at, akkor is ezt csinálja?
(#79248) Kékes525:
"ennyi ember nem lehet hülye" - Ááá, dehogy. Pont olyan világban élünk ahol alig akad 1-1... azokat is úgy kell keresni.Mindig jön frissítés a féléves nagy update után, ha előbb nem, hát a köv. patch kedden. De volt hogy eleve települt az update és rögtön a frissítése is...
És azért így lassan 3 év után már hadd lehessen eldönteni hogy valakinél mennyire stabil avagy sem.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Buckey
őstag
"Frissítse a gépét, mert megéri"
És ha csuklik anyád, akkor mit szólsz?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Apple Watch
- Az okostelefónia hőskorának állít emléket Zack Nelson gyötrővideója
- Skype topic
- Interactive Brokers társalgó
- Plazma TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest