Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz movax #79178 üzenetére

    Tudjuk neked mindig minden tökéletes, szinte naponta beírod. Mit vársz érte, kekszet?

    (#79180) King Unique

    1803 nálam: 10 nap alatt két kékhalál, egyszer fekete képernyőbe bootolás. Érezhetően lassabb oldalbetöltés, mérés is alátámasztotta felével csökkent a sebesség.

    Használod is az appokat? Mert nekem Onenote, fotók dobálta az értékeljem spamet. Kikapcsolni ugye nem lehet a visszajelzés kérését az insider bug miatt.
    A fotók a képek lapozásánál nem mutatta egyből, várni kellett mire kitisztul. Valami cache hiba? Már megnézett képre visszalapozva megint várni kellett, szóval ki tudja. Egyszerű crop feladatra hibát dobott "most nem lehet menteni" másodszorra már elmentette, csak hát ötből háromszor eljátszotta kicsit unalmas. Torrex app folyton megszakította errorral a letöltést. Mail-Calendar nem tudta hozzáadni automatikusan az outlook.com fiókom, kb. harmadjára szenvedtem bele app reset után. Egy csomó UI glitch.
    Edge szövegmezőben gépeléskor enter új sor shift nagybetű plusz sor bug (bemész a topikjába látod más is írta, nem én találom ki elhiheted)

    1709-re visszatérve a sorolt hibák nincsenek. Ennyi. Most vagy elhiszitek vagy nem, a vallásos nekem minden tökéletes akkor másnál is az kell legyen különben user error dumák nem érdekelnek. Ennyi erővel be lehet zárni a topikot, hiszen tökéleteset alkotott a Microsoft a hívők szerint, aki hibáról számol be az eretnek. Ha ti leírjátok nektek nagyon tetszik én nem ugrok rá. Én leírok valamilyen konkrét hibát, hárman nekem ugranak mindig hogy de nem-nem az nem lehet, mert tökéletes! :U

Új hozzászólás Aktív témák