Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Kékes525 #77468 üzenetére

    A kérdést sem nagyon értem vagy esetleg arra gondolsz hogy ha van már egy windows által készített lemezkép mentésed azt tudja e a macrium használni szinte kizárt. (valószínűleg minden ilyen rendszerkép készítő program csak a saját maga által készített képet tudja olvasni - tehát egy macrium-mal készített képet sem fog olvasni a PARAGON. )
    MEGOLDÁS: ha van ilyen windows-os lemezképed abból állítsd vissza a rendszert majd ezt a rendszert mentsd le macrium free-vel.

    Ha jól értem meg fog szűnni ez a funkció a windows beépített megoldásaként ezért ezek után ajánlott külső program, tehát mostantól használd pl. a Macrium Reflect Free-t. Van összehasonlító táblázat hogy miben tud többet: [link] Ahogy nézem egy dologban tud többet a fizetős változat ami hasznos lenne: INCREMENTAL BACKUP ha jól értem ebben az esetben csak az előző lemezkép óta eltelt változásokat menti - ezáltal gondolom gyorsabb mint egy teljes rendszermentés. Tehát alapvetően ettől a fizetős funkciótól csak gyorsabb lesz egy friss mentést csinálni ha az idő nem számít akkor ugyanott vagy egy új rendszerkép készítésével is.

    A MACRIUM FREE nem tudja ezeket de a EaseUS Todo Backup Free tudja
    - Backup Files and Folders
    - Incremental backups

    Utánanéztem: funkcionalitásban a MACRIUM FREE-nél jobb:
    - AOMEI Backupper
    - EaseUS Todo Backup Free
    - Paragon Backup & Recovery Free

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák