- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
quailstorm #69901 üzenetére
Milyen adatok kellenek? Pontosabban hogyan tudok a futó processekről adatot adni?
Ez a gép: Asrock B85M PRO4, I5-4460, Crucial 4x4GB DDR3 1600mHz
Vírusirtó a Webroot szoftvere + van HitmanPro is és használok AdGuardot is.Megnyitottam Firefoxban facebokoot és ph-t, és belassult minden, amikor megnéztem a task managert, akkor az IE és a Windows Explorer (nem file, bocsi) volt a lista tetején.
Most újraindítottam a gépet, lefuttattam a vírusirtót és a HitmanProt is, de nem találtak semmit. FF keresőoldalai közé beékelte magát másik kettő, egyik a DuckGo, ezeket töröltem és próbáltam rekreálni az előző lassulást. Amikor megnyitottam fb-t akkor kicsit döccent a gép, de a task manager szerint a task manager eszi a CPU-t. Screenshotot nem tudok csinálni, mert kifehéredik az ablak, mire magához tért az előbb 48% volt a task manager CPU használása.
Még annyit kipróbáltam, hogy megnyitottam random oldalakat, egyiknél másiknál felugrik FF proci használás 60%-ra, de csak egy pillanatra. Azóta IE nem nyílt újra.
Mielőtt újratelepítettem volna a gépet, használtam CCleaner szoftvert, ami folyamatosan rákérdezett, hogy be akarom-e zárni IE-t, mert fut a háttérben. Most teljesen tiszta telepítés van, semmi extra program nincsen fent, Win és Office legális.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest