Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz lovi27 #65029 üzenetére

    Sziasztok,

    egy kis epilógus: pár napig még szenvedtem ez ügyben, sógorom is segíteni próbált Team view en keresztül, de hasztalan.

    tegnap hívtam egy hivatalos szakembert (bár hozzám képes fiatal srác :DDD ) aki kb ugyancsak min. 2 órát szenvedett vele (hivatalos kaspersky uninstal és sok egyéb -nekem kínai folyamat-, több kollégával való egyeztetés után) míg a végén kiderült hogy SMB vel van/lehet a gebasz a gépemen. Bár le és felrakta ezt a protokollt de nem oldotta meg az se a hibát. Úgyhogy maradtunk Ftp-n keresztüli NAS fájl elérésen (ha ezt tudtam volna az elején* ...) bár official a Win 10-em, erősen javasolta egy új felrakását. Az ő win 10 ével gond nélkül ment a csatlakozás.

    *A feleségemnek elmagyaráztam (miután én is fel lettem világosítva Samba-FTP ügybe4n) hogy végül is mi volt a megoldás, csak hétköznapira lefordítva: kb mintha elvinném a kocsimat a szervizbe hogy nem nyílik a bal hátsó ajtó, majd több órai szerelés tanakodás telefonálgatás után közlik hogy sajnos nem tudják a megoldást, esetleg próbálkozzak a jobb hátsón :) ... ja tényleg :D . félreértés ne essék ezzel nem a szerelőt hanem az én (átlagos user) magam hozzá nem értését figurázom ki. Na de sebaj így tanul a gyerek.

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák