Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #82146048 #64802 üzenetére

    A Mail app kaki szerintem, lassú, ronda, béna a szinkron, a csempéje szarul frissít már lejárt dolgokat mutogat, a naptár ugyanez: ha ma csütörtök délben nyitom meg először a start menüt még várni kell mire átfordul a tegnapiról a mai dátumra, ezeket login idején automatikusan kéne háttérben frissíteni.

    A film appnak elnézem nem lehet benne minden codec, de hogy képtelen dőlt betűs feliratot kezelni? Iszonyú darabos az animáció teljes képernyőbe és vissza, always on top módban nem lehet akkorára méretezni amire akarod. Mivel UWP nem indul azonnal splash screen van, MPV azonnal játszik. Groove szerencsére nem érdekel, Spotify nálam a zene. Onedrive app instabil, a jó Isten mentsen meg minket ha az UWP File explorer is ilyen lesz, a Settings is bénább a Control Panelhez képest.

    Edge: az AU-CU váltáskor elcseszték az olvasómódot ilyen vízszintes lapozós tabletesre csinálták, miért nem opciós semmi nem kerülne nekik megtartani a régit is? Privát ablakot gyakran az aktív mögé teszi be, privát ablak bezárásakor gyakran elszáll az egész, új tab gyakran nem aktív a címsorban a kurzor, a beállítási lehetőségek béna többszintes almenübe vannak eldugva ahelyett egy külön beállítási lap lenne, amikor összeomlik imádkozz visszatöltse az előző lapokat, Disqus, Facebook és Youtube mind halál rajta.
    Amíg tölt egy lap, lockolja az egész böngészőt. Nem képes oldalanként megjegyezni a zoomot, csak általánosan lehet mindent vagy semmit. Kedvencek kezelése talán ősszel javul végre. A scroll viszont vajsima, ezért szeretem és hát utálom a Chrome-ot. Remélem javul októberben az Edge. Jobb klikk Google is kéne már és egyéb kiegészítők. Nem lehet elmúlt óra előzményeit, sütiket törölni, ha véletlen elgépelsz egy címet ott lesz örökre. Címsorból lutri mikor ajánlja fel az oldalakat, pl. index.hu néha el kell gépelni az e betűig mire észreveszi mit szeretnék, Chrome-ban ez i és enter ott is vagy.

    Eheti frissítés stream közben kezdett tölteni, és nem a netet sajnálom nekem is Digi van jó kapcsolat, hanem ilyenkor az update service teljesen kisajátítja a procit, lemezt. Érzékelhetné éppen dolgozik a gép ne most akarjon full erővel tölteni, telepíteni. Hányan panaszkodtak redditen otthagyták éjjelre renderelni a gépet, erre az update kicseszett velük. A panaszok miatt ősszel bekerül végre %-ban mennyit használhat az update.

    A Defendert alapvetően szeretem, mert nagyon utálom a 3rd party zaklató AV programokat, ősszel ez is tovább fog fejlődni. Virtuális asztalokhoz jó lenne még pár opció. Jó lenne beállítás 15 perc tétlenség után magától zárolja a gépet. Jó lenne ha lock screen slide show van berakva akkor is menjen el aludni a gép mondjuk 30 perc után. Jó lenne a térképek app működne: beírom Kossuth Lajos utca fel is ajánlja, utána közli nincs ilyen. Jó lenne a számológép azonnal megnyílna. Jó lenne az új Paint app nem korruptan mentené el a képet, a Photos ne szálljon el egy mezei crop miatt és úgy eleve ne lógjanak rá gombok a képre.

Új hozzászólás Aktív témák