Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    válasz SamSem58 #46763 üzenetére

    Ha már egyszer azon a vason legális alapon bektiválódott a Win10, akkor azután már akár egy másik vinyót , vagy SSD-t is betehetsz a régi helyett és lehet telepiteni a win 10-et (arra kell vigyázni, hogy , ha pro volt , akkor pro, ha home akkor Home kiadás legyen ) és nem kell megadni COA számot, mert majd telepítés után amikor lesz Internet akkor be fog aktiválódni a korábbi digitális jogosultság alapján.

    De fordítva is van példa. Egy ismerősöm Win7 Home COA matricás notijára valami ok folytán virágbolti pro 7-est telepített valaki. Ezt Ő tudatlanul felfrissítette Win 10-re és beaktiválódott , ahogy lennie kellett volna , majd ezután az aktiváció mégis megszűnt és azt az üzenetet írta ki a gépház hogy nem lehet aktiválni ezt a verziót , keresse a terjesztőt. A megoldás Win10 Home telepítése volt a masinára ragasztott COA matrica szám telepítés közbeni megadásával.

    [ Szerkesztve ]

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák