Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    Mivel az upgrade nálam nem javította meg az automatikus lock screen és sleep gondokat, rászántam magam egy formázós clean installra is. Így most jó. Remélem nem kell évente minden nagyobb verziónál ez. User profil is talán most már jobban állja majd a sarat.

    Azért egérrel is megnéztem milyen a Windows Ink. Lehet érintős hardveren alapból szem előtt van, nálam el volt dugva: jobb klikk tálcán és ott lehet az ikonját bekapcsolni. A screen sketch-ben sajnos nem értem miért kicsinyíti a screenshot-ot, így homályos a végeredmény. Pedig jó lenne az Ink, kényelmes és gyors a vonalzóval aláhúzni egy mondatot, kiemelni aztán lehet is onnan rögtön megosztani. De így homályosan nincs értelme. Marad a snipping tool és a onenote.

    Start menü listájával képtelen vagyok megbarátkozni, legalább opció lenne hogy mit teszek oda. Ne így ömlesztve minden ha kell ha nem. Az időjárás csempe betűje kicsit homályos lett. A fénykép appnál végre javították a bugot, hogy nem jegyezte meg a forrásmappák beállítását. Arról is volt szó a tálcára kitett appok tudják az értesítések számát jelezni, ez az opció a settings-ben még inaktív. (show badges on taskbar buttons) Lehet még nincsenek kész vele. Nem mintha használnék appokat.

    Edge ABP csak két listát használok, mert 3-4 listánál már hibaüzenet. Ez Edge-UWP limitáció, egyelőre ennyi. Egyszer meg azt közölte összefosta magát az ABP és újra kellett telepíteni a háttérben. Remélem egyszeri eset, nem örülnék hetente állítgatni kelljen újra. A Mouse Gestures tetszik lapozáskor, bár a swipe támogatás jobb lenne. Mostantól nálam alap lesz az Edge a komoly hiányosságok, bugok ellenére.

Új hozzászólás Aktív témák