- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Az normális, hogy több mint egy hete nem volt semmi frissítés legális win10-hez? Home, 64 bit.
Officet felraktam, és nem a win update hanem a 360 total security program jelezte a frissítéseket... ez normális, hogy a vírusírtó frissíti?SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Joker88
őstag
válasz Heisenberg69 #43402 üzenetére
havonta vannak frissítések a Windowshoz..
amúgy : gépház/Frissítések/WinUpdatemás:
WinDefendert használok antivírus gyanánt,hol lehet beálítani hogy pl 2 vagy 4 óránként keressen frissítéseket ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
DS39
nagyúr
válasz Joker88 #43403 üzenetére
csatlakozván a kérdésedhez, azt be lehet állítani registry módosítással (mert felületen nem találtam) hogy külön frissítse magát, nem az update rendszerrel egy ütemben, mint egy külön vírusirtó?
(az update-k telepítését nem szeretném automatizálni, de a Defender frissíthetné magát automatán) -
idegen lény
őstag
válasz Joker88 #43403 üzenetére
Ha már ennyire fontos neked a biztonság, akkor miért nem raksz föl inkább egy normális vírusirtót, mondjuk az előbb említett 360-at, ami az egyik legjobb ingyenes?
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Beretvás
veterán
rontás defender fojton letörli a daemon toolst.. miért?
-
hegegabi80
addikt
válasz idegen lény #43389 üzenetére
És ki mit milyen számot, mit kell mondani stb.? Sose csináltam még ilyet.
Gondolom ez lenne az. A két szám közül melyik?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Beretvás #43406 üzenetére
Nekem nem törölte még, bár nem használom, csak fel van telepítve a Lite (azt hiszem az SPTD driver nélkül, ha a legutolsó telepítő még felkínálta magát anélkül) arra az esetre, ha belefutok valami régi .cue, stb (nem ISO) képfile-ba.
Ha régi verziót próbálsz használni, akkor talán inkompatibilisnek látja (csak lehet, hogy egyszer kinyomtad a figyelmeztetést telepítéskor, és többször nem szól, mikor újra visszarakod, törölni viszont törli később), ami általában a külsős emulálós drivere miatt szokott előfordulni (de valószínűleg a programnak is van minimum verziója, ami hivatalosan is jó win10-re, nem csak az SPTD driver-nek).
Ha pedig netán kalózverzió, akkor könnyen láthatja vírusnak/veszélynek a vírusirtó (főleg a Defender) akkor is ha nem az (de esetleg még az is lehet).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
sz.j
nagyúr
válasz hegegabi80 #43407 üzenetére
A Microsoft Magyarország Kft.-nek a 267-4636 a telszáma, bár volt egy ingyenes is, 06-80-018-406 (nem tudom, hogy működik e még), esetleg ezt is meg lehet próbálni
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
PuMbA
titán
válasz Beretvás #43406 üzenetére
Daemon Tools már egy ideje kártékony programként van elkönyvelve a köztudatban. Használd a Windows 10 beépített ISO kezelőjét vagy a hasonlóan egyszerű és hülyeségektől mentes Virtual CloneDrive-ot
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Hali!
Lenne egy laptopom amin egy eredeti 8.1 van. Frissítettem 10-re viszont a laptopot nemsokára lecserélem egy jobbra, amin FreeDos található. A kérdés adott : Ha már van egy frissített windowsom viszont nincs hozzá lemezem , akkor elég csak lerántani az iso-t és a régi laptopom serial keyet használjam fel az új laptopnál? Vagy ez hogy is van?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
King Unique
titán
válasz Soybex #43412 üzenetére
Ha a régi laptopon OEM Win8.1 van, akkor eleve bukó a dolog, mert az csak az adott hardveren használható. Illetve, ha Win10-re frissítettél, akkor az is az adott hardverhez (alaplap) regisztrálta.
Ha dobozos (retail) Win8.1, akkor azt már át lehet vinni másik gépre. Viszont az ingyenes frissítési lehetőség már lejárt a 10-esre. Bár, mint volt is róla cikk, bizonyos keretek között lehet még potyázni.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz King Unique #43413 üzenetére
Akkor szívás , mert csak simán előretelepített és nem dobozos.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
qqzs
őstag
válasz King Unique #43413 üzenetére
nekem meg vigan felment azota a harmadik is 29ike ota
Eladó: GTS450
-
Csöves
őstag
DualCore AMD Athlon 64X2 2200Mhz 4200+
Epox EP-9NPA+ Ultra
Geforce 9600 GT NVDIA.35%-on áll a telepítés órák óta.
7-ről frissítenék, nem jelzett semmi hibát csak megállt.
Mivel lehet baja?Köszi.
Aquila non captat muscas.
-
nagyúr
válasz Csöves #43417 üzenetére
Cd, cd olvasó, pendrive csere. Attól függ, mivel telepítesz. De elsőnek egy bios beállításokat nézz meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tim82
félisten
64 bites Windows 10-et ne is próbálj meg socket 939-es Athlon 64-re feltenni, van valami utasításkészleti hiányosság, ami miatt nem fog rá felmenni. Legalábbis frissítéssel nem, van, ahol azt írják, hogy clean install-lal felmehet, de lehet, hogy ez csak a Technical Preview-val működött még 2015 első felében.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SP4C3
veterán
válasz Csöves #43423 üzenetére
Mennyi RAM-od van?
RE: Nem mondtam, hogy rossz lenne, csak nem igazán találkoztam még ettől a gyártótól származó lappal.
Ha olyan jól megcsinálták, mint annak idején a tankjaikat, akkor rossz nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Mostanában olyant csinál a 10 rendszeresen ,hogy fogja magát és elállítja az asztali ikonok méretét.Utána kézileg hiába akarom vissza állítani ugyan olyan picik maradnak.Ez mitől lehet?Vírus?Lefuttattam az eset-et és az Malwarebytes programokat is,de nem találtak semmit.
Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
3 napos eredeti Windows 10 van a laptopomon, tiszta telepítéssel ment fel rá. Az a problémám, hogy ha alvó módból ébresztem, akkor eldobja a wifi kapcsolatot, és nem is tudok visszacsatlakozni. "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz", ennyit ír. Újraindítás után jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Balmáltam én a gyártót/alaplapot? Tehetek én arról, hogy nem találni minden sarkon/országban ilyen lapot és nem futottam még össze vele? -Nem, akkor nincs több kérdésem és sok lesz az OFF.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
nagyúr
Frisstés/upgrade vagy clean install nulláról?
Néha előfordul hogy hdd vezérlőnél kiakad, ha nem jó módba van (AHCI, vagy nem AHCI, IDE kompatibilis... stb).
Esetleg ezeket próbáld átállítani a BIOS-ban másik módra, hátha.
Ilyen régebbi vasaknál néha vagy csak az egyik vagy csak a másikkal működnek jól a dolgok.Amugy, ha frissítés lenne, akkor én javaslom inkább kezd egyből a WIN10 üres/tiszta telepítésével és csak a kulcsot használd a régiből, ha kell.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Kátai
senior tag
Windows 10 termékkulcsát hol(hogyan) tudom megnézni?
-
plck
tag
Sziasztok.
Hogyan tudom megoldani, hogy a CS:GO parancsikon a tálcán maradjon? Ha elindítom és remegyek hogy rögzítés a tálcán, akkor ott marad, csak az a probléma, hogy következő indításkor védtelen módban indítja el.
-
Pikkolo^^
addikt
A Bing Rewards-hoz mit ellenőriz? AZ Accountom US, a számítógépnél a beállításoknak is annak kell lennie?
A napi Bing háttérképet hogyan lehetne visszavarázsolni a gépre? Fél éve telepítéskor be lett állítva, de most sehol sem találom.
-
janos666
nagyúr
válasz CsonkaImo #43429 üzenetére
Vezérlőpult, eszközkezelő, Hálózati-, WiFi eszköz, tulajdonságok, energiagazdálkodás, pipa le onnan, hogy engeded kikapcsolni. Később új driverrel, vagy nagyobb Win frissítés után esetleg majd kipróbálhatod, hogy ez továbbra is szükséges-e. Ettől aludni fog a gép, nem marad aktív a hálózaton, csak nem teszi olyan mély alvásba (elvileg, hogy valójában mikor mi történik, az jó kérdés, főleg ha eleve hibásan működik... ez csak workaround).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Tim82
félisten
Elképzelhető, hogy a processzorfoglalatra gondolt, amit viszont lehagytál az idézetből.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Greenebola
senior tag
-
netpeti98
addikt
válasz idegen lény #43446 üzenetére
Dupla klikk az ISO-n és már mountolja is. Ha más van beállítva az ISO fájlokhoz, akkor társítani kell hozzá a fájlkezelőt.
-
yanna
addikt
válasz idegen lény #43446 üzenetére
Jobb klikk az iso-n.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
- PC játékok 800Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest