- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz csokoládé13 #44952 üzenetére
Nálam is volt komoly akadozás 8.1 és 10 alatt is, amit a nem MS AHCI driver minden esetben megoldott (régebbi AMD és újabb Intel konfigomnál is). Aztán kikerült egy régebbi 320 GB-os WD vinyó a gépemből és onnantól már az alap AHCI driverrel is minden oké lett...
-
-
netpeti98
addikt
válasz GEPESZ66 #44960 üzenetére
GEPESZ66 és Szpisti
A Gépház->Aktiválás alatt írja, ha hozzá van kötve ezt írja:Ha a hardvercsere után nem aktiválódik magától, akkor az aktiválási tanácsadót kell futtatni:[link]. A súgó oldalon "A közelmúltban jelenetős hardverváltozás következett be a hardverkomponensen" alatt ír arról amire szükséged van.
A gyakorlatban majd kiderül, hogy mekkora hardvercserénél működnek a fentebb leírtak.
[ Szerkesztve ]
-
-
sereeff
aktív tag
Most csereltem komponenseket. Előtte itt javasolt programmal kiolvastam a produkt key-t, majd telepítéskor beírtam. Igy ok.
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Werkly
őstag
Ez a legújabb verzió leszedhető ISO-ban?
-
edari
őstag
-
nicu71
addikt
Sziasztok, egy gyors kérdésem hogy ha a meglevő rendszerre csinálok egy helyreállitást a gépházból ,ugy hogy NE maradjanak meg a személyes fájlok,programok, az olyan mintha tiszta telepitést végeznék?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
VoidXs
nagyúr
válasz nicu71 #44971 üzenetére
Lehet a tiszta telepítésnek ilyen formája is. A fájlrendszer ugyanúgy szét lesz lakva, mivel ugye formázás nem volt, és a régi dolgaid megmaradnak, csak a Windows.old-ban, aminek törlése után ugyanúgy fragmentált marad a tároló.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
trialboj
őstag
Ma este megyek 1 havernak segíteni win10 et rakni a gépre.
2 partíciós hddje van, ami értelem szerűen rendszer és egyéb cuccokra van bontva.Eddig csak vagy 2x raktam win10et, de abból 1x megszívatott, mert mikor az install elején kiválasztottam hova akarom feldobni, és leformázta, kiírta hogy nem ismeri fel a partíciót, és ez rendkívül körülményesen tudtam csak orvosolni, egyik esetnél szomszédhoz kellett átfutnom, hogy keressen megoldást másiknál meg telefonon gugliztam mi is a teendő.
Ma nem szeretnék beégni, mert eleve azért mennék hogy ezekre ne kelljen rágörcsölnie.
A kérdés tehát, hogyan érdemes formázni a C-t hogy ne szívasson meg, és egyből lehessen rá telepíteni a wint. Nekem csak laptopoknál jött elő ez a hiba, most is erre telepítenénk.
Esetleg ha nem lehet elkerülni van rá biztos módszer ami minden körülmények közt működik?
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Lenry
félisten
válasz trialboj #44974 üzenetére
elképzelésem nincs, hogy mit sikerült elrontani, de nekem az elmúlt nagyonsoktucat alkalommal ez úgy nézett ki, hogy a telepítővel töröltem a partíciót és a helyére létrehoztam egy újat (meg a Windows még csinált párat). azt se tudom, hogy ezen kívül ezt hogyan lehetne bárhogy máshogy csinálni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
spanglee001
addikt
én annyit kérdeznék, hogy van e itt olyan ember akinek hibátlanul fut a win 10, (az nem hibátlan, ha a játékok exe hibával leállnak/ nem válaszolnak, zabálja a procit/ramot/háttértárat pörgeti) a néha kékhalálozik sem hibátlan eltűnnek ezek azok, beragadnak ezek azok holnap akartam feltelepíteni de mindenütt csak a negatívat hallani róla pedig a dx12 biztos jó lett volna valamire de szerintem én kihagyom mert az évi nagypeccs se ad okot bizakodásra
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
edari
őstag
válasz spanglee001 #44976 üzenetére
Jelen.
-
Pokesz007
senior tag
Jelen. Nekem most màr stabil Nincs gond. Sajnos gépe vàlogatja..
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
SP4C3
veterán
Nekem hibátlan.
Build 10240Persze se cortana se store semmi felesleg.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
netpeti98
addikt
Nálam nincsenek vele gondok. Ha kipróbálod akkor egyből a friss verziót rakd fel és nem kell végigszenvedni a korábbi verzióról való átállást.
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
14 óra körül elindult a frissítés majd engedtem az újraindítást. Írta, kb. 90 perc lessz. Rebót után gyorsan eljutott 21%-ig de 16 órakor még mindég ott tartott. Újraindítás és pár perc múlva az eredeti állapotra visszaállt. Nem fogom mégegyszer engedni ezt a frissítést.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
trialboj
őstag
Erről a hibáról beszélek. Elkerülhető valahogy?
Amúgy elég lehangoló hogy most frissíteném én is a rendszert, és itt olyanokat olvasok, hogy még mindig sok a hiba.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
vlevi
nagyúr
Korábban nem nagyon vettem észre, de amiota fennvan az évfordulós frissites, párszor már előforsult, hogy ha sokat huzgalok ki-be usb pendriveokat, külső vinyókat, akkor kb a néhányadik után hiába dugok be bármit, akár azt is, amit az előbb huztam ki, akkor már nem ismeri fel. Csakarestartwindows segít.
-
this is life
Ármester
Nalam gond nelkul fut az rs1.. se kek halal ,se ram kajalas, proci sincs terhelve... eddig korrekt egy het hasznalat utan, igaz tiszta telepitessel raktam fel es nem updateles volt.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Nálam is hibátlan. A fórumra főleg azok írnak, akiknek gondjuk van. Az elégedett tömeg csendes
-
spanglee001
addikt
válasz Gbcrtrtlp #44988 üzenetére
de a letöltő oldalakon is negatív a hozzászólás, ahol a nagy peccsről írnak ott is a sok negatív
nem egyből 1-2 hét után jelentkezett a hiba nálam is, laggolt az egész rendszert tized másodpercekre megállt a gép megakadt a kép a hang az egér minden, de se procihasználat se rams se winyó usb-s cuccaim elfelejtgette, kihúz/bedug restart hangdriver nem volt a megszokott normális, csak újabb a win10es, amiben nincs stereo upmix, tehát 2 hangszóróból jön a zene, ha nem sokpont1 a forrás tálca mérete elállítgatódik, vagy csak eltünik se torrent se virusírtó csak a szűz rendszer frissen rakva+winupdate +origin +battlefield 4 semmi más 3 x eljátszottam már ezt 3 havonta de semmi változás. mindent próbálgattam innen is külföldi oldalakról is, driverek nélkül/másabb driverekkel, és sem nekem sem havernak sem sikerült orvosolni a problémát enyi problémám van vele[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz spanglee001 #44989 üzenetére
"tehát 2 hangszóróból jön a zene, ha nem sokpont1 a forrás"
Koncerten se panaszkodnak az emberek, hogy miért nem raknak be hátra és oldalra hangfalakat Ez körülbelül a lehető legkisebb probléma és a sztereót pedig okkal csinálták meg sztereóra és nem 5.1-re, mert nem 5.1-ből áll a világ Ja és nálam is hibátlanul meg töménytelen gépen, a munkahelyemen minden gépünk Windows 10-es már rég óta.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz trialboj #44974 üzenetére
Havernak valami szakemberre lenne szüksége, de ingyen csak téged kapott!
Viccet félretéve, ha ennyire nem vagy tisztában ezekkel, akkor inkább jobb lenne ha nem is piszkálnád őket! Az IT nem a te világod, de ez nem is baj! Biztos jól értesz valami teljesen máshoz!
#44989 spanglee001
Lássuk be, ez nem szerelem első látásra. Akkor meg felesleges megint erőltetned a Win10-et. Maradj a mostani rendszerednél![ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
értem amit mondol de a mélynyomó sem indul be úgy meg elég tré ha 2.1 lenne az már okés youtubon szoktam elég sokat tevékenykedni, de így csak cincog.
végül döntöttem, holnap érkezik az új ssd, és maradok a bevált 8.1nél
majd 3 hónap múlva jövök megint[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz spanglee001 #44994 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem, hogy 2.1-ben működik, mert már olvastam sok helyen, hogy így van Elég furcsa 5.1-ed lehet
StLui: Az 5.1 nagyjából elég az egész tér leképezéshez csak olyan 5.1-et kell hallgatnod, ami fél vagy 1 millióba kerül és megveri az összes olcsóbb 7.1-es csodát. Egy jó sztereó rendszer is képes úgy szólni, hogy oldalról jönnek a hangok, hiába nincs ott hangszóró, de ezt is drágán mérik, azért nincs fél millió.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Sziasztok.
Most megnéztem a win10 verziót a gépen ami 1511 build 10586.494 elindítom ezt az upgrade futtatót Windows10Upgrade9252 majd kiírja 14393 kellene hogy legyen, ezért azt frissíteni kell. De ha elindítom a gépházból a frissítést (a beépítettet) akkor azt mondja up to date. Nem értem . miaz igazság ebben a rendszerben.(mármint mi miért hogy mikor működik)
Egyébként tegnap még Windows10Upgrade9252 ez volt Windows10Upgrade28084.exe
Köszönve.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
- PC játékok 800Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest