- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
Értem, köszi, akkor ez esetben marad a Win 7...
Az ISO-t már leszedtem, azt már nem törlöm azért, hátha később még jó lesz.Fancy quote placeholder
-
ssgk
aktív tag
Ha windows 7 ről frissítettem 10 re és az ingyenes frissítés lejártával újra frissítek (vagy aktiválom ) a win 10 et akkor azért fizetni kell majd vagy meg jegyzi a kulcsot és ingyenes marad ???
Van egy gépem amibe kerül egy új vinyó (arra kerül át a win10) és ha ma lejár az ingyenes frissítés akkor ha már volt aktiválva (win7 es kulcs) al utána azt elfogja fogadni vagy nem ?????
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
cattus
addikt
Nem kell fizetni.
El fogja fogadni.Ha már volt a gépre 10 telepítve és úgy kerül bele új HDD, akkor nem lesz gond. Ha viszont másik gépben lévő HDD-re telepített Win10-et raksz egyik gépből a másikba (amire még nem raktál 10-et), akkor nem.Egy kérdőjel is elég lesz.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
Hunork
veterán
válasz Máté94 #43307 üzenetére
Na ez az. Kicsit néha zavaros.
Én alaplap / CPU / memória csere előtt vagyok, ha minden jól megy. Többen azt mondják, hogy minden oké, és lesz W10, mások meg, hogy nem, mert megváltozott a hardver, ott is a fő elemek, és marad a 8.1...
Mindegy, remélhetőleg majd most jön az akciós árú W10."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, haver gépére raktam fel a WIN10-et. Minen ok de játékok telepítése után minden féle dll hibát ír ki és nem indulnak el a gamek. Valamit elfelejtettem felrakni neki?
Win 7 esetében directx-et frissítettem meg java-t és megoldódott ez a probléma. Win10-esetében hogy kell ezeket frissíteni ? Nem találok hozzá ilyen frissítést. -
ssgk
aktív tag
Rendbe ! Csak a falnak mászok már ettől az egésztől...
Köszi az infókat !
Esetleg még annyi hogy miért nem indul el semmi a win 10 en ? (csak ma kezdte ezt csinálni ) semmi nem indul ami a win 10 alap" programjait használná ... se a player (groove vagy mi a neve se a filmek képek semmi...)
már lefuttattam parancssorban a hibás fájlokat kereső ( sfc /scannow ) parancsot de nem csinált semmit...eclipset telepítettem csak lassú a net és megállítottam a felénél ha ez befojásolhatott valamit ..
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az otthoni csoportban csak az alap: Dokumentumok, Képek, Videók, Zene mappa látszódik csak, de szeretnék megosztani egy másik partíción lévő mappát is, de jobb klikk-megosztás ezzel-otthoni csoport, végig fut de nem látom se a mappát és a tartalmát másik gépen.
Valaki tudja mi lehet a gond? -
vigyori78
őstag
Olyankor mi van ha tavaly frissítettem 8.1 pro-ról 10 pro-ra ez okés is volt mert később tiszta telepítéssel magától aktiválta, majd idén gyalultam és telepítettem win10 enterprise-t és jelenleg is ezt használom, ilyenkor melyik rendszert menti el az ms ?
-
a8l
aktív tag
gpedit le van tiltva nálam az összes win-en amit feltettem.
Hogyan lehet engedélyezni hogy szerkeszthető legyen?
OneDrive-ot szeretném kigyomlálni, találtam több leírást is, de kell a csoportházirend szerkesztő ami viszont nem elérhető 4gépből 4-nél. -
vigyori78
őstag
válasz Máté94 #43315 üzenetére
Akkor különszedem, hogy értsd :
1: Tavaly frissítettem 8.1 pro-ról 10 pro-ra ez okés is volt mert később tiszta telepítéssel magától aktiválta.
2: Idén gyalultam a gépet és telepítettem win10 enterprise-t és jelenleg is ezt használom.
Ilyenkor melyik rendszert menti el az ms ? Vagy bármelyiket telepítem beaktiválja magától ?
-
ssgk
aktív tag
miért nem indul el semmi a win 10 en ? (csak ma kezdte ezt csinálni ) semmi nem indul ami a win 10 alap" programjait használná ... se a player (groove vagy mi a neve se a filmek képek semmi...)
már lefuttattam parancssorban a hibás fájlokat kereső ( sfc /scannow ) parancsot de nem csinált semmit...
eclipset telepítettem csak lassú a net és megállítottam a felénél ha ez befojásolhatott valamit .. -
Máté94
addikt
És..... Vége.
-
Habugi
addikt
Kösz!
Mehhh, azért megnyugodtam hogy rutinos agybajosnak számítok, végignéztem minden javaslatot és egyedül a 7.-es pont nem volt meg eddig nálam..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
SP4C3
veterán
válasz Habugi #43326 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy aki fél kitörölni sysyem service-t, annak az
sc delete DiagTrack
és azsc delete dmwappushservice
helyett, elég ha letiltja ezeket.sc delete DiagTrack
sc delete dmwappushservice
echo "" > C:\ProgramData\Microsoft\Diagnosis\ETLLogs\AutoLogger\AutoLogger-Diagtrack-Listener.etl
reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\DataCollection" /v AllowTelemetry /t REG_DWORD /d 0 /f-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
kory24
őstag
-
raidx
őstag
Ezt próbáltad már?
taskkill /f /im OneDrive.exe
%SystemRoot%\SysWOW64\OneDriveSetup.exe/ uninstall
%SystemRoot%\System32\OneDriveSetup.exe /uninstall
Atól függően, hogy 32 vagy 64 bites a rendszered.
Rendszergazdai CMD kell! jobb klikk a strtmenűn, Parancssor (rendszergazdai)
Esetleg az itt leírtak: https://www.itechtics.com/enable-gpedit-windows-10-home/
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
ssgk
aktív tag
válasz kory24 #43332 üzenetére
Én próbáltam a létező összes parancssoros megoldást amit találtam de semmi nem segít... Azon gondolkozom hogy törlöm az összes win program mappát a c ből és a reco. Mappából visszamásolom..
Szerencsére nálam nem fajult addig a helyzet csak felvillan az alkalmazás ablaka és azonnal el is tűnik ...
Ha meg mappából nyitom meg azt a filet ami a win programot használ akkor ki írja hogy nem elérhető... -
qqzs
őstag
Nektek se jon be semmi microsft oldal? "We are sorry, the page you requested cannot be found." meg a microsoft.com-ra is
Eladó: GTS450
-
pzstm
titán
Windows Insider Program.next()
We have released a total of 28 PC builds and 20 Mobile builds. We released more builds to Insiders for the Anniversary Update than we did for the launch of Windows 10 as well as the November Update. And Windows Insiders have given us 70 million pieces of feedback this year alone and 5,000+ (including bug fixes, UI changes, feature requests, etc.) improvements to Windows 10 based on Windows Insider feedback.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz King Unique #43325 üzenetére
Igen én is reméltem eltüntetik ezeket, de ugyanúgy ott van.... Gondolom ott is marad, csak aki nem frissített korábban és most fog annak nem lesz aktivált a Windows... vagy ki tudja, még az is lehet, hogy menni fog.
Valaki próbát nem tesz?
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Windows 10 homen a window gomb és a keresö gomb nem nyit meg semmit..ilyenkor mi a teendö ujratelepitésen kivül?Köszi..GO Gunners!!!
-
Hunork
veterán
És NEM szabad használni a Wise...stb Registry Cleaner-t, mert ezek nyirbálják meg a belső adatokat. Legalábbis nálam 3 reinstall kellett, hogy programról programra járva kiderítsem. Mióta NINCS ilyen program, minden működik! Amit használni lehet, ha minden áron fontos: CCleaner, és a RegCleaner (Jouni Vuorio). Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
netpeti98
addikt
Berakom ide, mert itt is linkelte valaki a hírt, hogy nem lehet kikapcsolni Cortanát:
Yes, you can turn Cortana off in the Windows 10 Anniversary Update -
-
Hunork
veterán
Elnézést. De a lényeg azért nem változott.
És igen, kiegészítés, mert ez valós probléma volt és lesz még másnak is. sajnos, ezek a kis progik képesek bármire...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ph0nak
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
- PC játékok 800Ft/db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest