Új hozzászólás Aktív témák

  • #22237440

    törölt tag

    Sziasztok. Anno Windows 7-ről váltottam 10-re, ami tudható, hogy csak frissítés és nem tiszta telepítés, ezért az eszközkezelők maradtak a régik, melyek most még relatív alkalmasak arra, hogy kommunikáljanak az új op. rendszeren belül.
    Két napja az Intel HD Graphics eszközkezelő jelezte, hogy a képernyőillesztő nem reagált és utána sikeresen helyreállt. Beléptem az eszközkezelőbe és eltávolítottam ezt a grafikus megoldást és próbáltam telepíteni az Intel által kidobott újabb verziót, ami már a 10-re van kódolva. Telepítés közben a következő üzenetet adta:

    "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek."

    Az eszközkezelőben hibaüzenetként jelezett VGA-kompatibilis videovezérlő.
    Újra próbálkoztam telepíteni az újabb eszközkezelőt és tartalmasabb hibaüzenet jelent meg:

    "A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez. Szerezze be a megfelelő illesztőprogramot a számítógép gyártójától. A telepítő most kilép. További információra van szüksége? Kattintson az "Igen" gombra az Intel támogatási oldalára való átirányításhoz".

    Az "Igen" nem vezetett sehova, mert egyáltalán nem töltötte be az oldal tartalmát.

    Visszatelepítettem az előző illesztőprogramot és a Messenger mely előzőleg is fel volt telepítve és tökéletesen működött, most az alábbi ábrán látható grafikus problémával jelentkezik. Többszörös újraindítás sem oldotta meg a vizuális problémát, pedig az eszközkezelőben minden rendben van.

    Így néz ki minden ikon és gyakorlatilag ami pixel az pixeles.

    No comment.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák