Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz MaCS_70 #38745 üzenetére

    A Classic Shell és a hasonló külső programok tudás és testreszabhatóság terén köröket vernek a Win7 beépített Start menüjére, de amúgy a Win10-ben lévőre is. Viszont szerintem, amíg 8.x alatt talán nagyobb szükség volt ezekre (már akinek), addig Win10 alatt kevésbé.
    Én is nemrég rápróbáltam újra a CS-re 10586 alatt, de nem tetszett annyira, illetve tulajdonképpen nekem felesleges a hagyományos menü. A Win7-ben is max. a gyorslistát használom, illetve a gép kikapcsolására. Szerintem 8.x óta az eddig a legjobb és leghasznosabb újítás volt a Start gomb jobb klikkes menüje. Onnan minden rendszereszköz 1 kattintással elérhető, sőt még a gép is kikapcsolható stb. A program, mappa és egyéb ikonok sokaságát meg Win10 alatt be tudom pakolni jobb oldalra a modern appok helyére és annál megint nincs kényelmesebb indítási lehetőség.
    A 14332-es build amúgy nálam sem engedte feltelepíteni... :DDD Illetve ez a Classic Explorer és IE már kicsit sok, viszont azokat akár telepítés előtt is ki lehet kapcsolni.

    Persze a Win10 Start menüje kapcsán is akad némi kontra. Ami most a 10586-ban van, az nekem ok. De az Insider verziókban megint elkezdték a szokásos módon megvariálni, ide-oda pakolgatni a dolgokat és a 14332-ben lévő már kevésbé jön be. Illetve a műveletközpont ikonjának az óra mögé tétele is kicsit hülyén veszi ki magát. De hát persze csak jobban tudják, hogy mi tetszik és mi a jó usernek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák